moznosti je viacero, momentalne mam v predstave komediu... namet v skratke: hlavna postava ma zoznam uloh, ktore ma splnit... kazda uloha nejaka vtipna scena, to v skratke...
nejakú zápetku...nájdi nejakú peknú fešandu a pekného fešáka, čo si zahrajú hlavnú postavu...dievča bude sedieť pri fontáne na lavičke a čítať si nejakú knihu a skupinka chlapcov sa staví, že ju jeden z nich zbalí (samozrejme ten najfešnejší...), avšak nepôjde to tak ľahko...ona bude jeho povesť sukničkára poznať a nenechá sa zbaliť..bude skúšať všetko možné..ale márne zrazu k nej príde druhé dievča ona sa postaví, dá knižku do tašky a pobozká a chytí ju za ruku...spolu odídu a on ostane šokovaný, pretože je to prvé dievča ktoré nezískal...avšak on chce stávku splniť a nevzdá sa tak ľahko...
@anywhere hned prvy problem, najst nejakeho fesaka a tvoj scenar by si vyzadoval aj nejaku tu konverzaciu a tomu sa chcem vyhnut, jedine ak titulky, lebo nieco zahrat, to este hej, ale aj rozpravat aby to znelo vierohodne, to pochybujem... a ja nechcem z toho robit kvazi romantiku, to v ziadnom pripade ale taka scena ze chalan vystartuje po dievcati to by bola jedna z uloh, samozrejme ze by neuspel
@anywhere no to je mozne, ale po prve neidem tocit plnohodnotny film, po druhe aby to bolo kvalitne by si to ziadalo fakt ze dobrych hercov, ja zatial myslim len v malom a neber to osobne, toho smajlika pouzivam casto
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
nejakú zápetku...nájdi nejakú peknú fešandu a pekného fešáka, čo si zahrajú hlavnú postavu...dievča bude sedieť pri fontáne na lavičke a čítať si nejakú knihu a skupinka chlapcov sa staví, že ju jeden z nich zbalí (samozrejme ten najfešnejší...), avšak nepôjde to tak ľahko...ona bude jeho povesť sukničkára poznať a nenechá sa zbaliť..bude skúšať všetko možné..ale márne zrazu k nej príde druhé dievča ona sa postaví, dá knižku do tašky a pobozká a chytí ju za ruku...spolu odídu a on ostane šokovaný, pretože je to prvé dievča ktoré nezískal...avšak on chce stávku splniť a nevzdá sa tak ľahko...
nevyplazuj jazyk