ajfon..bez toho by som asi zhynul ..raz mi ho ucitelka zobrala na den domow no ja som myslel ze ma porazi ..potom toaletak,klin end klir,skinoren..a take tie banality ako jedlo,voda,vuduch etc ..
na vankúšoch v tvare srdca. tie bežné veci ako voda, vzduch a jedlo opomínam. na čistých rukách. asi aj na peniazoch. na smiechu. a na okuliaroch alebo šošovkách.
fakt zavisla som od pukania prstov..setkym to lzie na nervy a viem ze za chvilu budem mat tie prsty v otrasnom stave ale ja nemozem prestat a este od mojej NAJkamosky som zavislaa...a zavisla som aj od rodicov... len tak pomimo(financna stranka)
no ono to vyznie iste divne, ale som závislá od ľudí naokolo. a samoty (dlhodobej) sa tak neskutočne bojím, že niekedy si myslím, že som dobrý prípad na diagnostiku nejakej neurózy prípadne depresie.
keby som to všetko mala vypísať, trvalo by mi to veľmi dlho... som závislá na veľa veciach, veď som iba človek, som len článok niečoho veľkého... mám jednoducho svoje zvyky a potreby, či vrodené, či získané.
fuuuuuu...mo ja som zavisla....take tie bezne veci sa nerataju...ako strava, spanok a take...zavisla som na priateloch...som zavisla na objatiach...na PC...(a to som zistila asi po 10 dnoch nemania ho.... ...na hudbe, to je jasne...a som zavisla na jednej osobe... a to je tak asi vsetko...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
a potom som zavisla v kupovani bizuterie..kaktusov a tak
- tekutiny
- strava
- ľudia
- net
- dotkA
- hudba (a kvalitný zvuk
- FLko
- basa (bez ktorej budem musieť vydržať skoro mesiac
a kazdy clovek dokaze vydrzat bez takychto prkotin, ale musi chciet (popripade nemat na vyber)
snad niekto neumrie ked nema cely den cigu, alebo nemoze ist za komp, a podobne sracky
ludia stejne najmenej vydrzia bez tekutin (ak nepocitam kyslik to je jasne) tak je takato anketa celkom zbytocna...
keby som to všetko mala vypísať, trvalo by mi to veľmi dlho... som závislá na veľa veciach, veď som iba človek, som len článok niečoho veľkého... mám jednoducho svoje zvyky a potreby, či vrodené, či získané.
Ale napr. rýpanie do ľudí by mi chýbalo, to potrebujem.