Každý má svoju Srdcovku, svoju naj pieseň ... no nie ? :)
Káždy určite má nejakú pieseň pri ktorej vypne, pri ktorej si stále vyspevuje refrén , ktorá mu aj po rokoch nejde z hlavy . Tak ju sem pridaj nech z toho spravíme taký mišmaš hudobných žánrov , či metal alebo hip-hop , techno alebo pop skúúsme bez
@sarah_whiteflower ježiš , ja ked som prvý krát počul naživo hrocha karola tak som nevedel ako reagovat genialny su jednoducho
@sajinko waw no ty mas kvalitny vkus naozaj sa ti musí nechať rough hands je od nich hitovka ale budu hrať v Česku v Júli , silno rozmýšlam že by som na nich išiel
@cabicabi no ty si trafil fakt môj vkus , hlas toho speváka je maximalne ukludnujúci a tá konkretná pesnička .... no nato su neni slová
neviem .. nemám srdcovku ... Najintímnejšia je ale asi requiem - orchestrálna verzia. nie tá, čo bola v traileri LOTR, ale iná .. nechce sa mi ju hľadať ..
nemám srdcovku, ale srdcovky...Red Hot Chili Peppers-Under The Bridge, potom ešte od nich Snow(Hey Oh), Dani California...vlastne všetky čo kedy mali...a John Frusciante-The Will To Death...Ataxia-Dust...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
92 komentov
(a po dlhšom uvažovaní by sa vytvoril dosť dlhý zoznam
dlhé roky si s radosťou pustím toto
ale ja mám veľa takých obľúbených, to ťažko vybrať jednu, transplants mi napadli ako prví dnes
Is...neviem meno - Somewhere over the rainbow
Louis Armstrong - What a wonderful world
a aj ine...
btw. odtiaľ ten nick?
A definitely toto :
» www.youtube.com/watch#!v=8jJWQk...
» www.youtube.com/watch#!v=8jJWQk...
90. roky sú proste 90.
moja najväčšia úchylka a srdcovka a všetko. a toto mi symbolizuje tú dobu najviac.
A momentálne je to napríklad aj táto:
Karpatské Chrbáty - Zajace
A potom ešte: Karpatské Chrbáty - Hroch Karol na bicykli uháňa!
Logistics - Haunted By Her Yesterdays
(Drum & Bass / Liquid Funk)
(ja mam celu ich "discografiu" (tralala) )
dlhé roky toto
vo vsetkych formach, prevedeniach, zvukoch, zo vsetkych koncertov, s kazdym basakom...
a
♥
jednoznačne toto.
Kelly Family: nanana
No a Nightwish: The Islander
Aerosmith - Hole in my soul (tá má drží zatiaľ najdlhšie)
Children of Bodom - Angels Dont Kill (milujem ju od prvej chvíle)
Amorphis - Black Winter Day
a v poslednej dobe ešte Swallow the sun - Falling World a Before the dawn - Monsters
KISS - Forever
To sú pesničky, pri ktorých sa mi vyjavujú vždy tie najkrajšie spomienky!
táto naj aj v akustickej verzii
ale mám aj iné naj
@sajinko waw no ty mas kvalitny vkus naozaj sa ti musí nechať rough hands je od nich hitovka ale budu hrať v Česku v Júli , silno rozmýšlam že by som na nich išiel
@cabicabi no ty si trafil fakt môj vkus , hlas toho speváka je maximalne ukludnujúci a tá konkretná pesnička .... no nato su neni slová
jednoznačne Justin Timberlake - What goes around.... moja srdcovka ktorú si stále rada vypočujem a zrelaxujem pri nej... mňam
no jo no milujem ju
asi dve srdcovky. ale ja ich mám viac.
Miyavi - Onpu no tegami
Atreyu - Demonology & Heartache
Machine Head - Elegy
Billy Joel - Why should I worry
a vlastne hromadu iných, tieto ma práve spontánne napadli
aby som sem hodila aspoň jedno zo spomenutých videí
good charlotte-march on (acoustic version)
moje najs
3 days grace-Pain
3 days grace- Never too late
3 days grace- gone forever
3 days grace- I hate everything about you
Lenny Kravitz- I´ll be waiting
Nickelback- Far away
Joy Division-Disorder, Insight