neviem co so sebou##som chudak##nechcem vyzerat ako debil pred kamosmi co piju##bez alkoholu sa zabavit neviem##potrebujem si tym dokazat ze som niekto##len tak, z recesie, aby som potom mohol/mohla pisat o tom na internete a chvaliť sa opileckymi fotkami
Nehnevaj sa, ale táto anketa nie je vôbec objektívna. Pitie alkoholu je aj spôsob socializovania sa. je to istý spoločenský rituál. Presne tak, ako pitie kávy alebo čaju.
Myslím, že sa tu určite nájdu takí, ktorí majú level opíjania sa z dôvodov vyššie uvedených dávno za sebou. Mňa proste baví ísť si v piatok sadnúť do fajnového podniku s kamošmi, zdolať pri tom pár fliaš a baviť sa
@alchemille ano mas pravdu, ja netvrdim touto anketou ze ine dovody nemozu byt....je to proste len ironia na to, ze niektori ludia maju prioritu sa ist len opit cez vikend
@alchemille aké chytanie za slovíčka? Máš 22, väčšina ludí z toho vyrastie omnoho skôr. Ak máš tak nudný život, že nemáš čo iné robiť, tak štvrtá kolonka od hora je pre teba.
@weeman "väčšina ľudí z toho vyrastie omnoho skôr" - nebuď naivný a prečítaj si poriadne, čo som napísala. A keď sa chceš vadiť, tak si sprav anketu a mňa tu láskavo nemoralizuj.
@alchemille moralizovať je dnes mimoriadne "coolové" a oblúbené slovo Aby sme si rozumeli, mne je to úplne fuk Ale bacha už je pol siedmej, radšej utekaj, aby si sa ešte stihla rozbiť na šalát, teda prepáč, "zdolať pár fliaš a zabaviť sa".
@lynette - "ale veď áno", ale hlavne že tam taká možnosť nie je, tak nechápem čo presne si tým "ale veď áno" v tom prípade myslela, okrem sarkazmu, ktorý potrebný nebol
@0mega1 - "záleží od uhla pohľadu" môže byť aj frázička ktorou niekto akožeobháji totálnu zmenu významu slova len aby mohol na niekoho iného z nejakého neznámeho dôvodu úplne zbytočne a kvázyvtipne zareagovať, záleží od použitia. keď je niečo každý deň zvykne sa tomu hovoriť "každý deň", alebo prinajmenšom eufemisticky "pravidelne", takže neviem prečo máš potrebu robiť z antonyma tohto výrazu jeho synonymum
A mne sa náhodou tá anketa páči a na ľudí čo pijú mám asi také názory ako v ankete: chudáci, idioti čo chcú zapadnúť, debili čo nemajú čo robiť s peniazmi etc..
pochopím keď niekto pije kvôli depke, ale tých ostatných naozaj nepochopím.
čo vám šibe všetkým? ved ked prídem v piatok do baru s kamosmi tak si určite radsej dám pivo, ako nejakú 3 dcl sračku z ktorej ma bolí brucho akurát. všetci sa tu hráte na neskutočných abstinentov a pritom cez víkendy všetci orihávate chodníky v meste! zasrané decká.
Pijem pomerne casto, ale aj tak si dam radsej ten ''fet'' (alebo ako tomu hovorite). Zavisi od okolnosti.
ps: Neodsudzujem ani vikendove ozran-party, pokial su dokonale organizovane a so spravnymi ludmi. Vtedy maju hlboky zmysel, ak viete, co robit predtym, nez vsetci zalomite Idealne cca 4 osoby, podla moznosti s rozvinutym intelektom a schopnostou udrzat zmysluplnu konverzaciu napriek promile
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
57 komentov
ale inac fakt @5
opijem sa preto, lebo chcem, žiadne primitívne dôvody ako že sa potom s tým potrebujem chváliť, alebo si niečo dokazovať v tom nie je
Nehnevaj sa, ale táto anketa nie je vôbec objektívna. Pitie alkoholu je aj spôsob socializovania sa. je to istý spoločenský rituál. Presne tak, ako pitie kávy alebo čaju.
Myslím, že sa tu určite nájdu takí, ktorí majú level opíjania sa z dôvodov vyššie uvedených dávno za sebou. Mňa proste baví ísť si v piatok sadnúť do fajnového podniku s kamošmi, zdolať pri tom pár fliaš a baviť sa
@0mega1 - "záleží od uhla pohľadu" môže byť aj frázička ktorou niekto akožeobháji totálnu zmenu významu slova len aby mohol na niekoho iného z nejakého neznámeho dôvodu úplne zbytočne a kvázyvtipne zareagovať, záleží od použitia. keď je niečo každý deň zvykne sa tomu hovoriť "každý deň", alebo prinajmenšom eufemisticky "pravidelne", takže neviem prečo máš potrebu robiť z antonyma tohto výrazu jeho synonymum
pochopím keď niekto pije kvôli depke, ale tých ostatných naozaj nepochopím.
aj keď ma volali na oslavy, všetko to bol len vyjebaný chlast a viete čo je najsmutnejšie? Že bez toho už neviete ani poriadne rozprávať.
Pre mňa za mňa nech každý pije koľko chce a ako chce.
Ja som sa dopila k závislosti a zničila si veľa vecí, pre mňa tade cesta nevedie.
sem-tam si dame s mamkou alebo kamoškami víno ale to len tak občas
Pijem pomerne casto, ale aj tak si dam radsej ten ''fet'' (alebo ako tomu hovorite). Zavisi od okolnosti.
ps: Neodsudzujem ani vikendove ozran-party, pokial su dokonale organizovane a so spravnymi ludmi. Vtedy maju hlboky zmysel, ak viete, co robit predtym, nez vsetci zalomite Idealne cca 4 osoby, podla moznosti s rozvinutym intelektom a schopnostou udrzat zmysluplnu konverzaciu napriek promile