Myslím to seriózne, ide totiž o to, že čoskoro budem mať 17 a počul som názory že v 17 byť panic je už riadne zlé. Lenže ja som za celý svoj život sa zatial nedostal do čo i len jednej príležitosti mať sex. Čo mám teda robiť keď chcem sex? Kde/ako ste zaž
podľa mňa si mal začať už v 13- teraz je to v móde a ten čo nejde s davom nie je in... presne nesúr to, keď to ma byť bude to..a so správnou osobou, v správny čas na správnom mieste
@niklinka akoze ja si to tiez myslim, ale moji spoluziaci sa pochvaluju tym ze ako uz spali s viacerimi babami a ja sa citim menejcenne. a na take vecierky kde to prebieha chodit nechcem lebo tak je alkohol a drogy
Neradil by som ti baliť a ešte kde to jebať na WC ! Od diskotekovej "žabky" nevieš čo chytíš..aké a koľké kkty mala v sebe,ešte aj v ten večer či už nie si nejaký 2-3tí v poradí..nájdi si priateľku,ktorá nie je povoľná na každej jednej diskotéke..a už to pôjde samo
@niklinka snad neveris na princov na bielych konoch? spravny cas, spravne miesto a spravna osoba to je len iluzia.. osobne si myslim, ze prvy sex je takmer vzdy na hovno...
@natus39 z toho vyplýva, že aj ja keď mám o chvíľu 17 budem do smrti panna? Lebo mám 17 (dajme tomu) a ešte stále som nemala sex? Hlúposť nemyslíš? Hlavne si tu myšlienku nevsugeruj do hlavy, nechaj tomu voľný priebeh
DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDdd ach bože to bol taký fail že radšej nechcem spomínať DDDDDDDDDDDDDDDDddd
@natus39 blbosť. A 9% vecí čo si v tomto fóre napísal sú blbosti. Si prosto nedočkavý, pretože ostatný sa chvália koľko ich mali a bla bla bla. Presne ako napísal @quietus , v tvojom veku taký čo sa chvália nič a nikoho nemali. Len sa snažia byť frajeri. V 90% klamú.
@natus39 pozri, budem sa snazit byt dobra ... 17 je skoro podla mna, aj ked nazory sa lisia, moj prvy mal 21 ked prisiel o panictvo, a terajsi mal tiez 21 a nevidim na tom nic zle, aj ked vy chlapi to beriete este horsie to panictvo ako baby ... rob podla seba a ser na druhych.. za to, ze niekto skoci z okna skocis tiez?
To ze chalani hovoria, ze uz mali sex tak vacsina klame aby nevyzerali trapne... a potajme si ho len doma honia a ledva zensku pozdravia ...
a nebudes do smrti panic, aj ked chapem ze si to myslis, ale sanca je jedna k milionu
popis je uzasny ako ty sam by si mal vediet s kym ches mat 1x sex a budes si to pamatat ...... takze odporucam ti rinavu slapku ..... omg v 17 byt panic je velmi zle to ma zabija .... to ti povedal tvoj 16 rocny kamarat ze??
Je smutne, ze ludia pripisuju sexu tolku dolezitost ... je smutne, ze sa nechas ovplyvnovat spolocnostou a si len dalsia ovca. Teba vlastne len stve, ze ty si panic a ostatni uz nie. Vlastne chces mat sex kvoli spolocnosti. Daj si facku decko a zi svoj zivot a nie zivot inych
@bizbilio@ladyfox a tak ja som pocul, ze gitara je magnet a vcera som si zabrnkal po dlhsom case a ziadne mi neprerazali dvere a neskakali dnu cez okno,
@hoperpohroma keď som ho odpanila ? disappointed:rofl) neviem n to by bolo treba vymyslieť nejaké iné slovo len ma teraz žiadne nenapadá aj keď chápem že odpanicila by znelo čudne
@tommyhot nie neverím a som rovnakého názoru ako ty, ale bolo to myslené v tom zmysle, že to nemusí robiť s ožratou babou na wc a stále dozerať či ho náhodou "neotykuje"- príklad
Bože dobrý... Tak takto. Skutočne, kašli na ostatných. Mysli na tých, čo o panictvo prišli napr. v 22 a spokojní sú aj tak. Plus, chalan-panic mi príde taký... lepší ako chalan, čo uź ich mal v 16-tich v posteli 25. Jednoducho keď chalan ešte so žiadnou nespal, zdá sa mi to také, že si váži sám seba a tie dievčatá. Že to nerobí len pre to, aby sa potešil alebo aby frajeril, ale preto, lebo to dievča miluje.... Takže je to tak torchu aj výhoda, aj keď je to riadny odrb A propo, nájdi si pekne priateĺku, isto je v okolí nejaké pekné milé dievča, čo by o teba stálo... No a raz na to príde, o to sa už neboj
V septembri budem mať 17 a ešte som nemala sex. Mám sa kvôli tomu zabiť? Nepotrebujem to ku šťastiu, ja si stojím za názorom že sex až po svadbe a s milovaným človekom
Poznam par ludí ktorý tento problem vyriešili kupou kurvy. Myslím že to môže byť fajn, netreba mať predsudky. Ja sam by som to už asi davno takto spravil.
Počul som, že je dosť zlé, keď človek v 17 ešte nemal sex... rýchlo chcem sex, aby som bol in Hocikde a s hocikým Ty wole Počúvaš sa? To nie je o tom, či to budeš robiť skôr alebo neskôr, ale kedy sa na to budeš cítiť a hlavne s niekým, koho máš rád. S nejakou ku*vou to bude stáť za prd, ale tak ak by ťa tešilo len to, že už nie si panic, tak potom je dobre
paneboze chlapec...to chces vysukat na jednu noc nejaku slapku z diskoteky na hajzloch, len preto aby si uz nebol panic? a aj to iba preto lebo si pocul nejakych kktov ako ti o tom hovorili? co takto pockat na dievca, ktore bude pre teba vynimocne, ak aj ty pre nu, urcite jej nebude vadit ze si panic, ale naopak o to viac ju to potesi ze ona bude moct byt tvoja prva a ty ten prvy pre nu ... ah, toto je uplne vygumovane zmyslanie...nechapem na co na to potrebujes nazor ostatnych, mas svoj vlastny rozum, tak rob ako uznas za vhodne..aj ked mne toto co si napisal ako vhodny sposob riesenia problemu (co ani nie je problem, asi ako pre koho) nepride
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
78 komentov
nemaj sex nasilu, proste nie
Bože odpusť mu lebo nevie čo činí ..
Láska je jeden z najväčších Božich darov, mal by si byť v tvojom veku ešte zdržanlivý a nekonať zlo, ktoré by si neskoršie mohol oľutovať........filip
hehe toto je tema...
už v 12tich keď si nebol už muž je to trapas, už zomri teraz radšej ako panic, teraz si už starý mládenec, už si prežil celý život.
a predtým sa sfackaj dozelena.
To ze chalani hovoria, ze uz mali sex tak vacsina klame aby nevyzerali trapne... a potajme si ho len doma honia a ledva zensku pozdravia ...
a nebudes do smrti panic, aj ked chapem ze si to myslis, ale sanca je jedna k milionu
@bizbilio
dzifčatá neroobtee, ja sa budem červenať
asi ma uz porazi
Dobre k veci,prvý sex ako taký, u mňa doma s tým najlepším chlapom,ktorému dôverujem.
PS : Mal osemnásť a nezrucoval sa tak ako ty