Este dnes zalozim jednu temu aby ste sa mali na com smiat a mohli ma urazat
ludia mavaju problemy s erekciou ci predcasnou ejakulaciou...ja mam zas opacny problem...pocas aj vyse hodinovej suloze som sa nemohol urobit...ci to bolo s ochranou ale
21. no uz to asi tazko zistim ked s nou uz davno nespavam...sak co uz minulost je minulost len dufam ze pri dalsej sa v pohode urobim...asi by som mal fakt skusit ten sex z lasky
28.To si sa vazne za 3 tyzdne jebania ani raz nespravil?Ved nemohla byt az taka nesikovna...Beriem,ze ty si bol panic,tak si nevedel ani to,co kde strcit poriadne,ale tak slecna sa mohla kus posnazit
To je tým, že tvoje telo si navyklo na masturbáciu a teraz ho musíš naučiť, aby poslúchal aj pri sexe. Ono to chce cvik a pôjde to. A samozrejme poskúšaj aj niečo nového.. nemaj strach a do toho.. ono to pude.. všetko pude.. držím palce
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
nevidim v tom problem
to 4. no vidis, tak kde je problem?
si ju to mal naucit lol
Idem asi zavret okno,bo mi chodia ludia popod neho a sa kukaju co za picu sa to rehoce na celu ulicu
2.Exemplarny pripad tphp,ze nie vzdy to ide
No len aby nezalozil dalsiu diskusiu za chvilu,ze ako to ma predstierat
ale uz by mohol niekto napisat aj k veci
možno potrebuješ napríklad predohru
alebo sa príliš stresuješ a preto sa neurobíš
to by si mohol zistit sám
To si sa neurobil nikdym s nou,alebo sa ti to stalo len parkrat?
A ak parkrat,ako casto?
moja oblubena: baba lezi na bruchu a ja na nej a normalna ako misionar len baba naopak. to je lahodka
24.heh to si musim zapamatat...my sme len skusili misionarsku, jazdecku a od zadu
24.To bola aj mojho ex oblubena.. Taka netypicka,pred nim som ju ani neskusala..
ale ne no tak nechapem to ako sa ti to podarilo ale tak si vynimocny
39. ja som divny clovek