Keby si si mohol/mohla vybrať miesto kdekoľvek na svete, ktoré by to bolo?
Prečo práve tam? Čo ťa tam najviac láka? Čo ťa tam najviac zaujíma? Prečo je práve to miesto tvojou srdcovou záležitosťou?
limetqa ide do nórska a dosť sa teší,jupí,jupí.
ale celkovo škandinávia,navštívila by som rada island,zéland,aj do moskvy by som išla..vlastne hocikam,na všetkych miestach sa dá nájsť niečo pekné.
len musím počkať,kým budem veľká a budem si zarábať vlastné peniažky,aby som si to mohla dovoliť
velkonočné ostrovy, mongolsko, sibír, bora bora(by som bola zvedavá či je tá voda naozaj tak žiarivo modrá ako na fotkách) , a arktída (len preto aby som sa mohla pochváliť že som ta,m boa
@wewo
Vatikánu sa zmocnil dym diabola, tam by moja cesta neviedla a Filipiny sú ťažko skúšane miesto, je to krajina utrpenia, biedy a bohatstva....
nie je to miesto, ktoré by ma bralo...
najviac by som chcel vidiet florenciu a benatky. co sice nie je tazko splnitelne ale chcel by som tam ist este s niekym dalsim, kto ma rad taliansko a celkovo historiu a ducha tych dvoch miest. potrebujem niekoho, kto by tam rovnako nad vsetkym jojkal a ichkal a bol tym uplne uneseny a preto, lebo mam rad renesancne taliansko a architekturu tych dvoch miest vo vseobecnosti.
Kodan, Gdansk, Milano, Mnichov, Amsterdam, Pariz, Londyn, Barcelona, Istanbul, Moskva, Saint Petersburg, LA, New York, Orlando, Miami, San Francisco, Vancouver, Toronto, Cape Town, Johannesburg, Tokio, Kuala Lumpur,Shanghai, Sydney, Brisbane, Melbourne, Perth, Kuba, Dominikanska republika, ...vooobec nie som narocna
Veľmi by som chcela vidieť Nórsko a Island, aj Írsko ma láka. A Amsterdam, Salzburg, Berlín, Londýn, Rím. A ešte Utah. A Kanada. Aj Slovinsko.
No a v lete by som rada pochodila východ Slovenska, ešte som nikdy nebola v Košiciach napríklad.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
43 komentov
ale celkovo škandinávia,navštívila by som rada island,zéland,aj do moskvy by som išla..vlastne hocikam,na všetkych miestach sa dá nájsť niečo pekné.
len musím počkať,kým budem veľká a budem si zarábať vlastné peniažky,aby som si to mohla dovoliť
Ideálne niekde, kde ešte ľudská (sk*rvená) noha nevkročila.
Predstava chodiť po mieste, kde ešte nikto nikdy nebol je .. desivá, fascinujúca...?
a tie miesta čo rad vidím sú aj u nás na slovensku...
Vatikánu sa zmocnil dym diabola, tam by moja cesta neviedla a Filipiny sú ťažko skúšane miesto, je to krajina utrpenia, biedy a bohatstva....
nie je to miesto, ktoré by ma bralo...
lebo príroda je tam wau
No a v lete by som rada pochodila východ Slovenska, ešte som nikdy nebola v Košiciach napríklad.