@mefistofel Áno, vďaka komunistom ktorí tu postavili umelé sídliská ako Ružinov alebo Petržalka je tu pomaly viac sedlákov, ako mešťanov. Ale uisťujem ťa že tí ozajsní Prešporáci sú normálni ľudia ako z každého iného veľkomesta
@flysser ano videl som tych pravy bratislavcanou , Arogantny ko***, co si myslia ze oni su viac ako vsetci ostatny a len trosku zdvihnes ruku uz sa dosere od strachu alebo zacne sa vyhrazat s kamaratmi
+ som na dedine za sektára,satanistu,kultistu a je to pre mňa istá zvláštna zvrátená forma vnútorného uspokojenia a naplnenia že som považovaný mnohými za zlo
mas viacej veci blizsie, nepozna ta kazdy, takze si nemusis davat pozor na vsetko co spravis vonka, mozes si viacej prdel robit, no a, v mestach zvykne byt lepsi internet.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
na dedine vie o tebe každý všetko
alebo potom niekde tak opustenejsie, akoze mam jedina dom v okoli cca 2 kilometrov.
anonymita velkomesta, to je moje.