Niekde v Californii, Los Angeles, San Diego, alebo Las Vegas, alebo niekde v bohatých krajinách, Švajčiarsku, Lichtenštajsko, Luxemburgsko, Švédsko, Fínsko atd.
Ja vo velkomeste (stredoeuropske mesta medzi ne nepokladam len aby bolo jasno). No a dovod? Ides po ulici aj so slipamy na hlave a nikoho to tam nezaujima. Ides po slovenskom meste s dierou na tricku a uz vsetci na teba ukazuju prstom.
ja ani nepotrebujem ze vlekomesto, ale proste mesto, ktore sa snazi, aj ked nema dost prostriedkov a moznosti, a myslim si ze mesta na Slovensku (cest vynimkam)su prilis ine ako ostatne europske, takze...
v zasade som spokojny, ale urcite rasej by som zil v nejakom svetovom velkomeste - Londyn, Pariz, Barcelona, Sydnye, HK, NY, Tokyo...to su mesta s velkym M
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
Keby som sa narodil inde, bol by som iný a možno by som sa tiež chcel narodiť inde.
Takže buďme všetci radi...že môžme byť radi
som spokojná s našou dierou, ale zase také Shaftesbury...
proste som velkomestsky typ
@narazuvzdornaa ja asi preto, že Amerika je krajinou neobmedzených možností...
...Sweden Perkele Forever....