ale chcem žiť v Taliansku (niekde na juhu, alebo Sardegna by bola skvelá a Sicilia tak isto) asi tak 10 rokov....maximálne a potom sa presťahovať naspäť na Slovensko a tu si v kľude dožiť :p
buď v NYC, Londýne, Los Angeles alebo Sydney ešte som sa nerozhodla ale keď budem veľká a budem mať veľa peňazí ( ), určite sa do jedného z nich presťahujem
chcel by som žiť buď niekde vo Veľkej Británii alebo na Slovensku, ťažko povedať čo ma láka viac... vo VB z miest asi Manchester, Liverpool a Londýn.. a na Slovensku Košice a Žilina
Poviem to takto, môj maximálny, celoživotný sen je Los Angeles, alebo proste niekde na juhu Californie, no kebyže si nájdem dobre platenú prácu aj tu, tak by som kľudne zostal aj na Slovensku, no je to dosť nereálne...
No na Slovensko by som sa asi uz na trvalo nevratila. Co tam? Jasne chyba mi rodina a par priatelov ale inak nic viac ma tam nelaka. A aj tak vacsina mojich ludi sa poodstahovavala do inych miest alebo niekam za hranice. No a tu v Polsku som si vytvorila take zazemie a mam tu aj priatelov. Ale zase na druhu stranu, tiez neviem ci tu chcem ostat natrvalo. Sama som zvedava kde vlastne skoncim. Nemecko sa mi napriklad velmi paci ale mam jazykovu barieru....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
45 komentov
niekde kde budem mať pokoj od horúcich dní.
Chcela by som žiť v Anglicku, ale ani štátmi by som nepohrdla.
ale uvidime, ci sa mi podari splnit taky sen
no kurva kde by som sa trepal do sveta, naše Slovensko je najkrajšie na svete.
aj tí čo odišli sa po čase vrátili!!!!!!!
ale chcem žiť v Taliansku (niekde na juhu, alebo Sardegna by bola skvelá a Sicilia tak isto) asi tak 10 rokov....maximálne a potom sa presťahovať naspäť na Slovensko a tu si v kľude dožiť :p
dobre by bolo aj Švajčiarsko alebo Norsko ale tam neviem ako by sme sa dohovorili?
asi bude najlepšia tá Žilina - Bôrik, máme tam všetko a kde by sme sa kydali...... všade dobre doma najlepšie.......................filip
Sny sú krásne, ale byť naivný sa niekedy nevypláca
možno skončím pod mostom,ktovie
ale ak to bude potrebné, tak aj niekde v zahraničí... kde, to ešte neviem