INÉ - najväčšmi ma láka Kanada - síce neviem prečo ale jednoducho ju musím niekedy navštíviť. Je to podľa mňa úžasná krajina plná prekrásnych miest a zákutí. Určite sa tam raz pôjdem pozrieť!
tak chodime aj k moru,aj do hor...more je fajn, sa opalim a tak,ale cele dni vyvalujem speky na slnku v horach zasa mozem vidiet kus sveta a prirody....takze je to zmiesane
@9 na Pagu som bola, ale Novalja sa mi teda vobec nepacila...akoze mesto pekne, ale to more bolo hroooooooozne my sme boli v takej malej dedinke,v ktorej zilo asi 75 ludi, ale bolo tam uzasne cistucke more
každé leto chodievam na dovolenku pri mori,samozrejme v zime by som tiež najradšej privítala nejakú tropickú krajinu,a potom zas na jar sa vrátiť spať domov keď už bude počasie aj u nás normálne
@10 v Novalji sme ani nechodili k moru , bolo to tam preplnené rastlinami a nedalo sa plávať , chodili sme na pláž autom cca 10km od mesta , tam bola normálna pláž a normálne more
INE:
a) chcem ist do zimy, ale nie do hor. napr. laponsko, kanada; spoznavat ludi krajinu a tak. nieco ako chodi na travel chanel
b) poznavaci vylet - ist pozriet spoznat mesta, napr. pariz, rim, londyn, LA, NYC,....
teraz by som najradšej šla niekde, kde sa dobre naučím konverzovať po anglicky, ale neva... aj mulder and scully sa dobre počúvajú, posunula som svoje hranice z hermiony na nich dvoch, už rozumiem trom ľuďom, čo hovoria po anglicky
Na poznávaciu dovolenku, najlepšie na vlastnú päsť a bez cestovky A tých miest, ktoré ma lákajú, je veľa, ale medzi tie, kvôli ktorým odmietam otrčiť kopytá, kým ich neuvidím, patrí napríklad Írsko, Britské ostrovy + Škandinávia, ale tým spoznať myslím skutočne spoznať, nielen pofotiť zopár turistických spotov a dovidenia. Chcem dokonale spoznať ich kultúru, prírodu, spôsob života, mentalitu. To druhé v poradí sa mi čoskoro čiastočne splní, pretože odchádzam do Anglicka
prednostne do hôr... či v lete či v zime to je jedno... najlepšie do nedocenených slovenských. nepotrebujem žiadne more a vymyslené dovolenkové raje na to aby mi bolo dobre u nás je až príliš krásne na to aby som nekresťansky vysoké peniaze hádzal do zahraničných dovoleniek. nevravím že by som nevycestoval za hranice, ale len po bedlivom výbere destinácie (aby to stálo za to)
mhmmm, s tým morom, nikdy ma to neťahalo k moru ani teraz nie, ale nebránim sa okúsiť to talianske , v poslednej dobe ma to ťahá však pod more, na samé dno k pogonofóram, chcela by som ich vidieť naživo, potľapkať ich a pochváliť, že dokázali tak prešibaným spôsobom si požiť dlhšie, morský bióm ma čoraz viac fascinuje:/ drahý špás, škoda
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
a) chcem ist do zimy, ale nie do hor. napr. laponsko, kanada; spoznavat ludi krajinu a tak. nieco ako chodi na travel chanel
b) poznavaci vylet - ist pozriet spoznat mesta, napr. pariz, rim, londyn, LA, NYC,....