Maximálne tak ráno zebehať, potom do kostola a do posilky...musel som sa proste zmieriť s tým, že ak chcem niečo dosiahnúť, musím obetovať flákanie sa po meste a vynaložiť s časom inač
asi len väčšinou pokukať nové oblečenie na seba ale to nie pravidelne..väčšinou sa len tak flákam a keď je teplejšie tak chodím hocikde do prírody alebo športujem
keď som doma, tak po baroch alebo na byt ku kamarátke, keď som brne tak sa nasáčkujem ku kamarátovi nejakému alebo samotárčim a prechádzam sa a idem sa najesť niekam a na nákup a na slniečko a naspäť k notebooku. nuž, bývalo to divšie.
ale ja to moc nedelím na týždeň/víkend... to závisí od toho, kde čo kedy je. teda keď sa bavíme o kultúre a zábave... nakupovať radšej cez týždeň, cez víkendy je to samovražda.
tento víkend napríklad kašlem a chrčím doma v posteli :/
ako kedy ked je pekne chodievame po vyletoch, Devin a okolie .. pripadne po Bratislave, nikdy sa nam neomrzia prechadzky po meste, ak je menej priaznivo , tak aspon vylet autom a obcas zajdeme k nasim .. no pomerne casto si dozicime spolocny vikend doma .. pri filmoch , oblubenych knihach , popripade mame navstevy A samozrejme nevyhnutne si zajdeme na vacsi nakup
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
keď som doma, tak po baroch alebo na byt ku kamarátke, keď som brne tak sa nasáčkujem ku kamarátovi nejakému alebo samotárčim a prechádzam sa a idem sa najesť niekam a na nákup a na slniečko a naspäť k notebooku. nuž, bývalo to divšie.
von a na nejaké spoločenské udalosti chodím zásadne cez týždeň.
normálne ma až otravuje, ak ma niekto cez víkend volá von
tento víkend napríklad kašlem a chrčím doma v posteli :/
v lete: lavička na dvore + kniha + moje, doma urobené mojito