čo sa majú šestnásťročné deti baviť o tom, kam schovávajú alkohol?! A ešte piť v škole... síce nemám viac ako vy, ale rozumu mám teda dosť a piť... kriste, kam to ten svet speje
@16 súhlas...som shocked.
v škole piť? buď máte slepých učiteľov alebo primäkkých...na našej strednej by dotyčný bol podmienečne vylúčený.
a rodičia čo na vaše pitie? sú tiež slepí alebo mäkkí?
keby ja prídem domov spitý alebo mám fľašu doma, tak mám doživotného zaracha...
@10 Nápodobne, a na strednej nám triedna dala takú skrinku menšiu, prirobili sme tam zámok a klúč schovali. Za rok sa naplnila a triednu skoro vyvalilo
V izbe mám vlastný bar, (rodičia o ňom vedia slight_smile:.
A v škole sme mali už vyššie spomenutú (@23 ) skrinku.
Ale jasné, že učitelia a hlavne triedna museli vedieť, že chľastáme, šak to bolo riadne cítiť
to fxx: ja bez problémov priznám, že som už alkohol pila a ten raz mi stačilo! Je to absolútne nechutné a ešte to aj ničí zdravie a charakter človeka. Potom sa čuduj, že nám tu pobieha toľko šľapiek a pasákov. Nie, ďakujem, ja neprosím a je mi jedno, čo si o tom myslíte. Pre mňa-za mňa ma aj pod čiernu zem zahrabte, ja svoj názor NEZMENÍM.
to bluepanter: súhlasím... ale tí učitelia a profáci nieže nie sú slepí, ale oni to vidieť ani NECHCÚ. A radšej zatvárajú oči nad sprosťou deciek oči, ako by to mali riešiť a pomôcť tým deťom, ktoré si sami a ničia takto zdravie, úsudok a charakter. A najhoršie na tom je, stačí jeden silný debilek, ktorý pije a fajčí a a celá trieda je z neho paf a už sú v tom všetci. A potom sa už len problémy kopia a kopia a kopia a nakoniec zistia, že celý život prepili a všetko stratili. Hlavná vec, že, ako radi hovoria, oni si život "užívajú" a na nás abstinentov kydajú, ako keby sme boli menej ako oni, pritom je to skôr vúčšinou naopak. Ja takými ľuďmi pohŕdam, v mojich očiach sú na veľmi nízkom stupienku, ak vlastne na nejakom sú.
Som naozaj zvedavá, čo tu bude o takých desať-dvadsať rokov. Veď svet sa pomaly mení na raj alkoholikov a vytláča rozumných... samozrejme, všetká česť výnimkám.
@14@15 Nie, v škole som nepil. Z akého dôvodu by som tam mal piť? Machrovať pred ostatnými? - to naozaj nepotrebujem. Keď ja pijem tak akurát do nálady niekde na chate - to tak 2 krát do roka. Nikdy som nebol ožratý tak že by som si niečo nepämetal alebo bol mimo... Na to mám ešte aspon štipku rozumu...
Boha,dnes ako citam niektore diskusie,tak mam neuveritelnu chut,dat kazdej sliepke razne cez hubu.To ako cakas,ze si s tym zaujimava,ked sem pises,ako schovavas chlast?Myslim si o tebe v tejto chvil,ze si pekna chuderka,co sa snazi imitovat spravanie dnesneho /IN/ dievcata.Neviem mozno ako naliata dievcina,co nevie o sebe sa paci par vymetenym chlapcekom,ktori maju radi hiphop a jedine comu rozumeju je dno poharika,ale podla chlapov,co maju trosku viac v tej hlave a nehodlaju svoj zivot viest ako nadrbane trosky,si len spina,ktoru to o chvilu zmetie. Tak len tak dalej,ked ti to vyhovuje.Je ale jasne,ze nemas v tomto svete vlastny nazor a robis len to,co dnes decka robievaju aby boli zaujimave.Ved raz mozno pochopis,co sa to robi.Nenavidim ludi tvojho typu a vies co,si asi trosku obmadzena,tak sa mi zda
@ghalantas pani dokonala...myslis si ze s tym skatulkovanim sa niekam dostanes??? nepijes? fajn-ja ti to neberiem...ale to ze si ja raz za cas vypijem s kamosmi este neznamena ze som vygumovana socka. uvedom sa dievca!
# 33 bejacik: Netvrdím o sebe, že som pani dokonalá, nikdy som to netvrdila a ani tvrdiť nebudem. Uvedomujem si, že aj ja mám množstvo chýb, ktoré mnohým vadia. A mimoto, keby si ty videla čo ja, možno by si mala na alkohol rovnaký názor ako ja. Ak si vypiješ raz za čas, v pohode, ja ti to tiež neberiem, aj keď sa mi to nepáči. Proste som len vyjadrila svoj názor, ale nikoho som neurážala. Tak neviem, prečo to berieš tak, že to všetko som napísala na teba. Mne je jedno, čo robíš, veď sa ani nepoznáme. Tak ma, prosím ťa, neurážaj, predsa som neurobila nič iné, iba vyjadrila svoj názor.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
to sa vypije niekedy ked pojdeme zo skoly do lesika
v škole piť? buď máte slepých učiteľov alebo primäkkých...na našej strednej by dotyčný bol podmienečne vylúčený.
a rodičia čo na vaše pitie? sú tiež slepí alebo mäkkí?
keby ja prídem domov spitý alebo mám fľašu doma, tak mám doživotného zaracha...
A v škole sme mali už vyššie spomenutú (@23 ) skrinku.
Ale jasné, že učitelia a hlavne triedna museli vedieť, že chľastáme, šak to bolo riadne cítiť
to bluepanter: súhlasím... ale tí učitelia a profáci nieže nie sú slepí, ale oni to vidieť ani NECHCÚ. A radšej zatvárajú oči nad sprosťou deciek oči, ako by to mali riešiť a pomôcť tým deťom, ktoré si sami a ničia takto zdravie, úsudok a charakter. A najhoršie na tom je, stačí jeden silný debilek, ktorý pije a fajčí a a celá trieda je z neho paf a už sú v tom všetci. A potom sa už len problémy kopia a kopia a kopia a nakoniec zistia, že celý život prepili a všetko stratili. Hlavná vec, že, ako radi hovoria, oni si život "užívajú" a na nás abstinentov kydajú, ako keby sme boli menej ako oni, pritom je to skôr vúčšinou naopak. Ja takými ľuďmi pohŕdam, v mojich očiach sú na veľmi nízkom stupienku, ak vlastne na nejakom sú.
Som naozaj zvedavá, čo tu bude o takých desať-dvadsať rokov. Veď svet sa pomaly mení na raj alkoholikov a vytláča rozumných... samozrejme, všetká česť výnimkám.
tiez nevies vsetko.........
a asi vdaka komu sa to snupe hm???
hlavicka....
ale väčšinou keď ho kúpim,hneď ho aj vypijem,čiže nejsú potom doma sresy že či to niekto nájde,abo ne