Ked som bývala ešte na slovenksu mala som vela kamarátov a bola som nonstop vonku pred rokom sme sa prestahovali do rakúska a tu nemám nikoho, proste sa somnou nikto nebaví a sedim cely den doma.. prečo ?..fakt neviem..čo myslíte vy ?
to sa stáva....ja byvam na slovensku od narodenia a tiez nemam ziadnych kamosov,stale sedim doma...mozno sa s tebou nebavia lebo si prisla z inej krajiny...mozno sa im tvoje zvyky zdaju cudne,mozno sa im nezda tvoj styl obliekania....a mozno su rakusania iba arogantni namysleni hlupáci...
ked som byvala na slovensku mala som dost kamaratov a bola som vela vonku pred rokom som odisla do finska a tu nemam nikoho proste sa tu so mnou nikto nebavi a sedim cely den doma.
nie si v tom sama (az na to ze ja idem za 2 mesiace nazad
neviem skus sa zacat s niekym bavit a urcite sa niekomu zapacis a urcite nie si jedina zahranicna v tvojom okoli napriklad moj dedko sa raz zpakoval a isiel pracovat do rakuska, nikoho tam nepoznal a ani slovo po nemecky nevedel, no a za rok bol velmi sikovny v praci, nemcina mu nerobila problem a bol aj oblubeny
vlastne s cudzincami je sranda, napriklad raz sa mu pokazila vrtula v aute co nieco chladi a ked sa ho v robote pytali ze preco meska tak ze sa mu pokazil vrtulnik
a ja osobne sa bavim asi mesiac s jednym norom a tiez je smiesne co obcas povie a aky je a to sa mi paci
ale napriklad nedavno bolo v Modrom z neba take dievca co sa jej stale lamali kosti a tak musela cela rodina odist do Anglicka za lekarmi a nikto sa tam s nimi nebavil lebo su pristahovalci, ale zalezi to ako sa budes chovat v tej krajine
moja kamoska odisla do USA a nasla si tam vela kamaratov a aj frajera mala 2 roky zo San Francisca a jej brat isiel do Australie a tiez je velmi obluebeny
Keby som žila v zahraniči bola by som happy(ale nie v Rakusku..neviem po nemecky haha..ale keby tak v Kanade...alebo ja neviem v Irsku ta fajne)...ale to ,že tam nemaš kamošov..to je na prd..lebo ja nema kamošov tu zas hehe a žijem na Slovensku v blbom mestečku...takže ani ja to tu nemam ružove z tejto stranky
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
nie si v tom sama (az na to ze ja idem za 2 mesiace nazad
vlastne s cudzincami je sranda, napriklad raz sa mu pokazila vrtula v aute co nieco chladi a ked sa ho v robote pytali ze preco meska tak ze sa mu pokazil vrtulnik
a ja osobne sa bavim asi mesiac s jednym norom a tiez je smiesne co obcas povie a aky je a to sa mi paci
moja kamoska odisla do USA a nasla si tam vela kamaratov a aj frajera mala 2 roky zo San Francisca a jej brat isiel do Australie a tiez je velmi obluebeny
to pospoznavas kopu ludi a budes mat aj kopu kamaratov