rajov na Zemi je veľa, naša planéta je tak krásna, má toľko krásnych miest je mojim snom ich spoznať! a cestovať určite nejaké zimné krajinyy, možno antarktída, škandinávia, island atď. alebo nejaké krásne ostrovy v oceáne
Je viacero miest, kde sa cítim dobre... V prvom rade v kostoloch, pri prechádzke Starým mestom - pri nákupoch, vtedy sa viem odreagovať, v lete na veľkej lúke, kde je od slnka vyschnutá tráva - ľahnúť si tam s niekým, v areáli psychiatrickej nemocnice Philippa Pinela (myslím okolitú prírodu - ich park...) je tam krásny potôčik...
Cabo de roca najzapadnejsi bod Europy-Portugalsko,Nordkapp najsevernejsi bod Europy-Norsko-polnocne slnko,soby,papuchalkovia,ale aj Gibraltar a jeho skakajuci makakovia
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
54 komentov
L.A
Sydney
A ostrov Hiva Oa v Pacifiku a nebol som ani v jednom z tychto troch
» www.holidaycheck.de/data/urlaubsbil...
» www.holidaycheck.de/data/urlaubsbil...
pre mňa presne tu a áno, bola som tam
ale inak nejaký prítulný fjordík v nórsku
moja rec
podla mna na ostrove borneo sa este nejaky najde,o par dni ho idem hladat.
» miro016.hostujem.sk/fotky/miro01613...
fotky su chabe, ale na tychto miestach sa citim ozaj ako v raji, btw more nemam az tak rad
a smozrejme Makarská riviéra (Croatia) - tam som bola... a chcem tam ísť znovu, a znovu, a znovu!