Ale veď keď sa človek sťahuje kvôli polohe, tak skôr jedného mesta do úplne iného mesta, či? Takto v rámci jedného mesta ak sa sťahuje, tak takmer určite nie kvôli polohe...
A najradšej by som bývala v závislosti od mesta na nejakom sídlisku max. polhodinu cestou od centra
Kdekoľvek a keď budem cítiť potrebu presťahovať sa tak sa presťahujem. Nechápem pointe tejto otázky a celkovo...keď sa budem chcieť presťahovať tak sa presťahujem kľudne aj každé 3. Keď nie tak nie. Bez ohľadu na to, v akej polohe bývam.
Ja síce teraz bývam s rodičmi v dome na dedine, a je to super Ale v budúcnosti sa chcem presťahovať preč. Ak budem mať možnosť tak si určite vyberiem predmestie, to je top - kombinuje výhody mesta a dediny
Pre mna by to donedavna bolo v centre, pretoze som mlada a single, ale tolko dukatov som nemala. A ked to budem riesit znova, s rodinou alebo teda aspon s partnerom, vyberiem si asi lokalitu hlavne tak aby pri nej bola blizko zelen a pekny vyhlad, vychadza mi z toho Koliba.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
@1
A najradšej by som bývala v závislosti od mesta na nejakom sídlisku max. polhodinu cestou od centra