ako? hlavne rychlo, nech to nestihne boliet ale nech si stihnem uvedomit, ze zomieram
kde? niekde na luke pri zapadajucom slnku
kedy? ani v mladosti, ani v starobe. Vtedy, ked tym najmenej ublizim ostatnym
.
.
.
pateticke, ja viem...
akurat minule som sa nadtim zamyslala...urcite by som chcela nejaku zaujimavu smrt...napriklad keby ma zrazil kontiner...len kedze si nesomista ci by som na to zomrela musim to domyslet
V osemdesiatich rokoch pri bláznivom sexe z tromi Japonkami v lone krásnej prírody pri gréckych ostrovoch ( )v čase svetovej vyrovnanej prosperity bez hladu na zemi a vo svete mieru.
isto nechcem zomriet v noci pri zene na psoteli...chudinka, j aby som to neprezl..ak by som s azobudil a zena, s ktoru som prezil cely zivot lezi vedla mna stuhnuta.. ...cize bdu doma v kruhu najblizsej rodiny alebo v nemocnici...ak by to mala byt bolestiva...aby ma rodina nevidela...a isto by som si prial bezbolestnu smrt a kedy?,...nevyberiem si rok..ale vtedy ak bude ta spravna chvila...
chcela by som byt s clovekom, ktoreho lubim... a pricina.. hmm co ja viem napr. zeby som zachranila naj kamoske nejak zivot? vtedy by to malo zmysel .. a okolo toho... hej potom chcem byt spopolnena... hlinu nemusim .. alebo darcovstvo organov, nech som aspon po smrti na nieco uzitocna
Chcem zomrieť v prírode v období emdzi jarou a letom. Chcem pri tom sedieť, opierať sa o strom na kopci an okraji lesa, kde už začína lúka. Chcem sa poslednýkrát pozrieť na oblohu, poobzerať sa dookola na horizont, zavrieť oči a zomrieť
To by bola smrť
jednoznacne aby ma nalozili este ziveho do rakety odleteli so mnou do ciernej diery...aspon by som zazil ake to je a este aj greenpeace by boli radi ze sa nerobia pokusy na zvieratach
No mozno som trochu sentimentalny..Ale ja by som chcel umriet asi tak..ze by som polozil zivot za nieco na com mi zalezi velmi..napr za lasku abo tak..abo ked mam byt realnejsi tak sa len obetovat za niekoho tak ze by som napr zachranil zivot nei to sice o moc realnejsie ale tak by som cle umriet
hm zomriet. zaujimalo by ma co prideee, ked zomrieem. ci naozaj sa vidi biele svetlo a ci budu za mnou ludia plakat a kto vsetko pride na pohreb.. vlastne aj teraz hned, keby som sa dozvedela... a pak by som sa prebudila ako klinicka smrt.. no to by som chcela nieco take.. ale inak sa bojim smrti, ako normalny clovek
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
Kde:v posteli doma
Ako:prirodzene
aj ked ja nechcem zomrieeet
kde? niekde na luke pri zapadajucom slnku
kedy? ani v mladosti, ani v starobe. Vtedy, ked tym najmenej ublizim ostatnym
.
.
.
pateticke, ja viem...
samozrejme o 100rokov
)v čase svetovej vyrovnanej prosperity bez hladu na zemi a vo svete mieru.
To by bola smrť