By ma zaujimalo kde sa da kupit nejake jojo (tota somarina na snurke co chodi hore-dole), lebo som nikde nenasiel,pls.. (aspon nejaka webstranka kde sa da objednat..) THNX xD
alee tam len profesionalne od 500 sk viac..ja mam z biliardu (AVION) za 1300sk freehand 2 a mosqito za 530 sk...obydve su od Duncan...prve som mal za 150 z dracika...
chceš také lacnejšie čínske alebo také drahšie? ak také lacné tak to máš napr. na hocijakých jarmokoch tak to u nás je v každom stánku teda u nás tie vianočné trhy alebo hocičo tam to určite dostaneš
v DRACIKU OC OPTIMA,GALERIA atd atd ... ja som tak dostala "maniu" zo sekundy na sekundu na tamagoči a som ho envedela najst ale ked som ho nehladala ta ho mali vsade sranda teraz mi ta pipajuca elektornicka prisera otravuje zivot a to "vzruso" po mne opadlo po par hodinach
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
alee tam len profesionalne od 500 sk viac..ja mam z biliardu (AVION) za 1300sk freehand 2 a mosqito za 530 sk...obydve su od Duncan...prve som mal za 150 z dracika...
snuurky stoja 15sk kus...
» addams.zonglovanie.com/jo-jo-c-60.html...
ak samozrejme chces profesionalne
ak nie, tak v tescu maju taky balicek, ze "party jojo", 4 trapne joja za 80sk asi
» yo-yo.sk/shop.htm...
tu je tiez dobry vyber
s tymto som sa raz hral a bol to vazne, ze masaker
» yo-yo.sk/shop-HzH.htm... ked vyrastiem, tak si ho raz kupim
Ty máš problémy kde kúpiť jojo? Mňa trápia vačšie problémy ako posrane jojo.. A to je že som už dávno nemal lentilky..
» addams.zonglovanie.com/yoyo-al-2000-p-...
nieje nejak drahe a sleeper je dlhyyyyyyy
len je trosku dost lahke, cize velmi sa nepohras s protizavazim a podobne
ale ako profi na zaciatok je uplne idealne