Minule sme sa v škole bavili o tom, že na akých zaujímavých miestach máme znamienka. Zistili sme, že na úplne bežných, ako sú krk, chrbát a podobne... Nikto z nás nemal napríklad na nohe. Ako ste na tom vy?
normálne po tele, čojaviem, neskúmam sa nejako moc, viem, že jedno mám na spodnom viečku oka, tam kde mihalnice rastu, inak som ešte nijaké iné neordinary miesto neobjavila
šošovičky teraz tu polovica komentov bude iba kvôli tomuto slovu
Som taký typ, rovnako ako mama a brat a mám ich snáď všade od tváre až po nohy.
A tiež nemám rada ľudové názvy pre lekárske termíny. Pokiaľ viem, je to névus...lebo znamienko sem, znamienko tam a potom to zrazu šošovica a vlastne nikto to poriadne nevie, len keď prídeme k lekárovi a zalomí nad nami rukami, potom si budeme nadávať, ako sme hlúpo nechali chorobu kaziť nám kožu s tým, že budeme tomu vravieť peknučko, nebudeme sa cítiť zle a podozrievať škaredé veci, že škodia, akoby to nemalo nič do seba, keď o tom ešte nič nevieme, nechajme sa prekvapiť, kedy nás to zrazí na kolená...keby to aspoň bolo pekné, ale keď znamienka sú taký humus... Sú to névy. Bola by som rada, keby to tak volal každý a nemusela by som sa cítiť ako mimozemšťan. Znamienko krásy je absurdná vec, prepáčte.
mám ich všade, najviac na rukách, ale inak v podstate všade
a sú to také normálne, ale mám dve také "3D", ktoré odjakživa vyzerajú, že sa čochvíľa odtrhnú (na krku a na kolene odspodu) a úplne najviac ich neznášam
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
@etelnair
No ma zabite teraz za to...
také zvláštne...asi v strede dlane
šošovičky teraz tu polovica komentov bude iba kvôli tomuto slovu
a na intim mieste jedno
pri tom slove normalne ani nemam naladu mat znamienka
A tiež nemám rada ľudové názvy pre lekárske termíny. Pokiaľ viem, je to névus...lebo znamienko sem, znamienko tam a potom to zrazu šošovica a vlastne nikto to poriadne nevie, len keď prídeme k lekárovi a zalomí nad nami rukami, potom si budeme nadávať, ako sme hlúpo nechali chorobu kaziť nám kožu s tým, že budeme tomu vravieť peknučko, nebudeme sa cítiť zle a podozrievať škaredé veci, že škodia, akoby to nemalo nič do seba, keď o tom ešte nič nevieme, nechajme sa prekvapiť, kedy nás to zrazí na kolená...keby to aspoň bolo pekné, ale keď znamienka sú taký humus... Sú to névy. Bola by som rada, keby to tak volal každý a nemusela by som sa cítiť ako mimozemšťan. Znamienko krásy je absurdná vec, prepáčte.
a sú to také normálne, ale mám dve také "3D", ktoré odjakživa vyzerajú, že sa čochvíľa odtrhnú (na krku a na kolene odspodu) a úplne najviac ich neznášam
....a ako mala som to aj ja voala sosovicka
na tvári mám kopu, ale len na ľavej strane