my kupujeme cez kiwi, je to fakt prehľadná stránka a vyhľadá mega veľa spoločností za dobré ceny...a potom cez rôzne srandy, jednu letenku máme kúpenú priamo cez kirgizskú low-cost spoločnosť Airmanas, cez nich letíme do New Delhi...
@padre557 ja som do Manchestru letela cez Ryanair a nejak za 20/30€ (sice bez batoziny) skus to pozerat a pravidelne lebo zvyknu znizovat ceny dost rapidne (mozes sledovat aj wizz, tam su tiez raz za cas letenky za velmi prijatelnu cenu)
@ahojky011 jj clovek co sa nevyzna do komercneho elteckeho rpiemyslu, si velmi rad pokyva hlavou - ano ano to je hrozne co tam pise.... ale ked si vsimnes ze to pise clovek co SAM PRACUJE V ROVNAKOM FACHU A PREDAVA LETENKY a porovnava ceny norwegianu a air berlin cez agency login....tak je potom docela vidno coz je to za clanok
aneb, niekomu sa dari a mne nie? no tak idem ho primitivne zjebat a nizsia tredna vrstva mi to zezere
nwm mne to kupuje asistentka.. lufthansa, eurowings, germanwings a tak... co ja vim kde to kupuje.. a v sukromnom zivote inak chodim vsade autom, peso, na bicykli alebo hormadnou dopravou typu bus, vlak a tak
a som tam vzdycky jak taky suflik, lebo casto lietam takymi drahsimi letmi medzi takymi oblekovymi manazermi, ktori len tukaju do notebookov, strasne pracuju a ja vzdy kukam s otvorenou hubou cez okienko, aka je ta zem krasna a tie oblaky a tak no a co.. mne sa to paci..
@ahojky011 práve preto vždy ideme aj na oficiálnu stránku predajcu a predstav si, cez kiwi boli lacnejšie letenky ako priamo cez wizzair, takže by som tomu článku až toľko neveril samozrejme aj s poplatkom za zapísanú batožinu...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
Stojí za prečítanie.
aneb, niekomu sa dari a mne nie? no tak idem ho primitivne zjebat a nizsia tredna vrstva mi to zezere