Caute ludkovia vymyslela som tému a dúfam že sa vám bude páčiť. Rospisujte kolko chcete ale téma je jasná. Na ktoré miesto nikdy nevkročíš? Napr. krajina ulica a hocijaké miesto.
Môj typ : Saudská Arábia,Severná Korea a miesto kde sú čierne ponožky hh
do surprise-u, to je jeden podnik v poprade. zo zvedavosti som uz navstivil aj "horsie" miesta, ale uz velmi davno som sa zaprisahal, ze tam proste nevkrocim a celkom ma bavi sa toho drzat. obzvlast, ked sa ma tam dakto silou-mocou snazi dotiahnut
Afganistan, pakistan, irak, iran, syria,
A neda sa povedat ze nevkrocim, skor nesadnem na motorky, stvorkolky lebo mam z nich strach a nemam ich rada radsej idem na peso
@ajsha taka uplne tuctova diskoteka, ktora mi nema co ponuknut. ked som povedal, ze tam nikdy nevkrocim, bol som este sopliak, nejakych 17 rokov som mohol mat. a bol som strasny cringelord bez charizmy a strasne mi zalezalo na tom, ako ma tito "cool ludia" vnimaju. a kedze ma vtedy nevnimali pozitivne, tak bolo pre mna miesto, kde sa to takymi ludmi hemzilo, hotovym peklom dnes by mi uz nerobilo problem tam vojst, lebo ma popradski "cool ludia" vnimaju vacsinou pozitivne a ja ich mam pomerne v pici, ale ide o princip proste
@0sea v rf som za starych casov parkrat bol a bolo to utrpenie ale surprise je horsi, no.
inak miesta kde som bol a už nikdy nevkročím : na diskotéku (na party), na striptíz, na dvojité rande s niekým pochybným, na horskú dráhu (už ma to vôbec neláka a ani na žiadny iný ,,kolotoč,,), na akciu kde poznám jediného človeka ktorý je príliš velký extrovert .. to len zopár čo mi v rýchlosti napadli
@notme ja by som sa celkovo donpopradu nesiel bavit ja ked nemusim, tak do popradu ani nejdem a ani o tom meste nerozmyslam (a to pochadzam z vedlajseho mesta, co vselico vysvetluje ) jebat poprad
do McDonaldu, KFC, Burger Kingu a podobných reťazcov, do Starbucksu a Costa coffee, do mäsiarstva, na farmu kde chovajú vo veľkom zvieratá, na jatky, pretože všetkým vyššie spomenutým dosť opovrhujem
rada by som sa vyhla aj hospicom, ale skôr preto, že také miesta ma desia
Do klietky k šelmám a iným dravým zvieratám... radšej si ich pozriem z vonku... arény s býkmi a pod. Potom do bordelu, nočných klubov, do smradľavej chemickej továrne a iných extrémne smradľavých miest...
fúúha tak takých miest je veľa, ale myslím, že do školy keď si v budúcnosti spravím a vysokú a tak celkovo akože keď dokončím tú školu, tak pokiaľ nebudem musieť do žiadnej školy už potom nevkročím. Ďalej je tu istá osoba, ku ktorej domov by som v živote nešla. Po birmovke to bude, kostol. A ďalej určite nepôjdem do bordelu, chemických továreň a do Kauflandu je toho ešte veľa, ale nechce sa mi už písať
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
A neda sa povedat ze nevkrocim, skor nesadnem na motorky, stvorkolky lebo mam z nich strach a nemam ich rada radsej idem na peso
@0sea v rf som za starych casov parkrat bol a bolo to utrpenie ale surprise je horsi, no.
A čo sa týka krajín chcela by som sa vyhnúť Rusku, Ukrajine, Srbsku, Iraku, Iránu, Kazachstanu a podobne.
inak miesta kde som bol a už nikdy nevkročím : na diskotéku (na party), na striptíz, na dvojité rande s niekým pochybným, na horskú dráhu (už ma to vôbec neláka a ani na žiadny iný ,,kolotoč,,), na akciu kde poznám jediného človeka ktorý je príliš velký extrovert .. to len zopár čo mi v rýchlosti napadli
BTW v Poprade som bol dlhsi cas vareny peceny. Hlavne na stanici a v okoli
rada by som sa vyhla aj hospicom, ale skôr preto, že také miesta ma desia