Najhoršie sa cítim doma a najlepšie som sa cítila pred 3 rokmi keď som bola v Portugalsku pri atlantickom oceáne a počúvala som iba šuštanie mora a čajky. Škoda, že to bolo iba nachvíľu...
uvoľnene/šťastne - vo svojej izbe, v prírode, na strechách budov / vyvýšených miestach, street workout parkoch
nepríjemne sa cítim v dave ľudí ... v rýchlo idúcom aute kt. neriadim ja
Najlepšie sa cítim v Chorvátsku, Prahe, Trenčíne a v mojej izbe.
Najhoršie na stredoškolských intrákoch, v Rači, v niektorých nemocniciach, v bývalej robote, u krstného v byte.
Cukrovka zadarmo pre kazdeho, ale najlepsie sa citim v objati milovaneho cloveka a na mieste nezalezi.
Najhoršie na miestach kde niekto smrdi (ak to nie je osoba z prvej casti mojho prispevku)'
Najpríjemnejšie sa cítim na koncertoch a festivaloch s mojou láskou, lebo nič nemilujem viac ako hudbu. Najmenej príjemne sa cítim vo veľkých nákupných centrách.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
nepríjemne sa cítim v dave ľudí ... v rýchlo idúcom aute kt. neriadim ja
V práci sa cítim dosť zle
Keď som doma sama, tak prežívam strachy
Sama v posteli sa cítim nešťastne ...
Najhoršie na stredoškolských intrákoch, v Rači, v niektorých nemocniciach, v bývalej robote, u krstného v byte.
Najhoršie na miestach kde niekto smrdi (ak to nie je osoba z prvej casti mojho prispevku)'
Neprijemne a uzkostne sa citim vsade inde