ukazuje ti to na boku v chate..pokial tam toho cloveka nemas a vyhladas ho, tak ti to zrejme neukaze, aspon mne nie...ale ak je to clovek s ktorym si zvyknes pisat, tak by si ho tam na boku mala mat
aj ked teraz pozeram ze tam mam napr cloveka, s ktorym som si nepisal mesiac a pol...ale naprikald ked som si s kamaratkou nepisal par dni, tak mi ju tam skoro vobec neukazovalo tak neviem, FB je zlozity
No kde je ten post? inac ja to radsej ani nechcem vediet, radsej budem dufat ze ten chalan s ktorym som sa v 16tich raz bozkavala, skoro desat rokov sme sa nekontaktovali a tento rok ma v nejakom nadpozemskom stave napadlo napisat mu o vsetkych mojich pubertalnych citoch k nemu, bud uz zomrel alebo odisiel na inu planetu alebo sa proste rozhodol viac sa na fb neprihlasit, lebo inac sa budem musiet prepadnut od hanby a ani prepadnutie sa zrejme nepomoze.
@scimitar101 na windows phone som to mal aj ja ale ten som stratil pri rozbijacke... teraz mam len blackberry a tam ziadny messenger neni
@Aventine ja nie koli tomu ja si nevypisujem s ludmi na to nemam cas. radsej sa bavim z oci do oci. len sa chcel pozriet ci dakto spi alebo je hore aby som vedel kedy jej mam zavolat, predtym som mal telefon kde mi to zobrazovalo ale teraz mam iny a tam to neni.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
Aspoň na mojom windows phone to tak je:
@Aventine ja nie koli tomu ja si nevypisujem s ludmi na to nemam cas. radsej sa bavim z oci do oci. len sa chcel pozriet ci dakto spi alebo je hore aby som vedel kedy jej mam zavolat, predtym som mal telefon kde mi to zobrazovalo ale teraz mam iny a tam to neni.