keď si vygúgliš obrázok, a dáš si ho zobraziť tak, že v pozadí vidíš pôvodnú stránku, z ktorej ti ho načítava, tak to má kilometrový link. na to úplne stačí, keď si vpravo klikneš "obrázok v plnej veľkosti" a AŽ POTOM skopíruješ adresu... so easy *i keď niekedy ani to nefunguje
@hawaitypek dakujem, nejdem to sem konkretne pisat, ale je to nieco, co by som si niekedy raz chcela dat aj vytetovat. zatial to ale nie je mozne, a kedze sa mi taketo nahrdelniky pacia, poriesim to najprv takto.
teda mne to dal raz dávno spraviť brat, síce taký lacnejší variant niekde v Chorvátsku, ale o tom potom - bolo milé, že na mňa myslel, ale keď som to mala na krku cítila som sa ako šteňa s obojkom, kde je napísané čosi ako "Beny"
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
stačí skrátiť link.
keď si vygúgliš obrázok, a dáš si ho zobraziť tak, že v pozadí vidíš pôvodnú stránku, z ktorej ti ho načítava, tak to má kilometrový link. na to úplne stačí, keď si vpravo klikneš "obrázok v plnej veľkosti" a AŽ POTOM skopíruješ adresu... so easy *i keď niekedy ani to nefunguje
dufam ze kauza obrazok uzavreta, spat k podstate
rada som pomohla
teraz môžeš spamovať fóra obrázkami a gifkami...
» www.silvername.sk/...
skúšala si sa pýtať v nejakom zlatníctve? podľa mňa to neni také náročné na výrobu...
XL" target="_blank" rel="nofollow" title="Linka na stránku www.zlatokov.sk">» www.zlatokov.sk/main.aspx?comma...