Ahojte Chcela by som sa opýtať, kde v Rakúsku ste boli a čo sa tam dá vidieť (okrem Viedne ). Zaujímali by ma aj obyčajné malé dedinky alebo lyžiarske centrá Ďakujeeeeem
Ja som bol len vo Viedni zatiaľ, ale odporúčal by som Alpy... Nepoznám to tam, nikdy som tam nebol, ale viem, ze je to tam super, krásne dedinky a za niki rozprávkové kopce a cez zimu super lyžovačka... Daj si Google Earth, a nájdi tam niaku dedinku v rakúskych Alpách a tam choj..
Nájdi si hocakú dedinku, ktorá je vo výške 900 m.n.m. +, choď tam a buď uveličená
Okrem toho, čo môžem odporučiť z vlastnej skúsenosti.. Salzburg a okolie, Sant Wolfgang pri Wolfgangsee, a 5 jazierok čo je tam dookola (to vygoogliš), okrem toho je tam.. Hallstadt, soľná jaskyňa.. a proste všetko je tam peknéé A bola som aj v dedinke Lofer (aj lyže, aj bicykle
aaa skoro som zabudla na Eisriesenwelt.. aj keď je to možno v Nemecku, no pri hraniciach, nie som si istá To je úplne úžasná ľadová jaskyňa v skalách
Potom by som ti mohla už iba o Šajčiarsku napísať niečo, ale to sa nepýtaš
@pauli0990 Nemáš zač.. No ak chceš Vo Schweizi by som odporučila Luzern, Zurich, Bern, Ženevu, Bregenz, vodpády na Rýne, bola som aj v takej mini dedinke v Alpách- Isenthal.. Luzern je riadne pekné mest Ono je to tak, že na jednej strane jazera je Zurich a na druhej Luzern. Niekde poblíž je aj aquapark, ale tam som nebola
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
Okrem toho, čo môžem odporučiť z vlastnej skúsenosti.. Salzburg a okolie, Sant Wolfgang pri Wolfgangsee, a 5 jazierok čo je tam dookola (to vygoogliš), okrem toho je tam.. Hallstadt, soľná jaskyňa.. a proste všetko je tam peknéé A bola som aj v dedinke Lofer (aj lyže, aj bicykle
aaa skoro som zabudla na Eisriesenwelt.. aj keď je to možno v Nemecku, no pri hraniciach, nie som si istá To je úplne úžasná ľadová jaskyňa v skalách
Potom by som ti mohla už iba o Šajčiarsku napísať niečo, ale to sa nepýtaš