roznasanie letakov ? robis si srandu ? predstav si ze cely den sa jebes cez cele mesto , cez kazdu ulicu , bolia ta nohy , a dostanes za to smiesne , 3 eura .. demence ! ... to uz rovno tie trapne brigady v TESCU , kde ta oblecu do kosele pre 250 kiloveho cloveka z napisom tesco , a prenasas tam plnotucne mlieko z miesta na miesto lebo kolegina Jarmila to poplietla . a mozno dostanes aj 5 eur na den .. vykasli sa na brigady ..
@matus123 neni to až úplne tak ako tu píšeš.. ale v podstate máš pravdu v tom, že brigádnikov zdierajú ako sa dá.. ale je lepšie niečo robiť ako sedieť doma na riti a žobrať od rodičov
@matus123 podľa mňa ona myslela, že brigáduje. Mám kopu kamošiek čo tiež brigádujú v Tescu a pekne si zarobia. Jasné, že do nich džubú ako sa dá ale to na takomto mieste džubú aj do ľudí, čo tam normálne robia. Všetky brigády sú v niečom zlé, lebo sú nanič platené
@matus123 zle som sa vyjadrila, brigádujem tam. a spravajú sa ku mne slušne.. koľko hodín si odmakám, toľko si zarobím. navyše si sama môžem vybrať, ktoré dni chcem robiť .. / teda aj podľa toho, čo je voľné /
@pukynka_15 ok ved , ja som sa sem neprisiel hadat , ked to tak je tak ok ja len pocul som aj ine nazory , aj som videl no a tak ... myslim ze zalezi aj od ludi co ti tam daju brigadu ..
@matus123 tak jasne v kazdom tescu je to inak.. aj celkovo v kazdej robote.. je to o komunikacii .. jasne ze aj mna x krat nahnevaju, ked mi nepovedia o niecom novom, co je na kase , a ja som potom za sprostu .. ale som rada, ze sedim za pokladnou, tovar by sa mi nechcelo vykladat
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
je sice pekne za sa niekdo snazi si zarobit , ale nadrie sa jak idiot , cely den , a dostane za to skoro nic , take smiesne prachy ....