Inac som tak filozofoval, a jak teraz dokazeme spoznat ze je fotka stara podla ciernobielosti, tak v buducnosti spozname, ze je fotka stara podla hipster-filterov.
Po dramatickom odchode zo školy a hrozbe vyhodenia z domu budem muklovať v nejakom -markete za výborný plat, nesmierne si užívajúci svoju blaženú existenciu. :/
@domcirock Nič si s toho nerob všetci ti závidia že budeš dobrá fotografka
.
.
.
.
.
.
ale nie teraz vážne tie fotky sú obyčajné zlé svetlo, prepal za prepalom a tak Fotografku s teba nespraví to že si kúpiš najlacnejšiu zrkadlovku na trhu a cvakáš kamarátky okolo seba je to dlhá doba študovaním všetkého okolo toho skús sa zamerať na štruktúru študovať stránky poprípade foto kurz ktorý ťa síce bude stáť viac ako tvoja zrkadlovka ale niečo sa pri učíš pekný deň.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
63 komentov
Oh my godness.
Inac som tak filozofoval, a jak teraz dokazeme spoznat ze je fotka stara podla ciernobielosti, tak v buducnosti spozname, ze je fotka stara podla hipster-filterov.
strasne pice vsak?
ale nebudem sa hadat.
Buď "skysnem" na výške, alebo migám zo Slovenska (pokiaľ sa nedostanem na výšku).
upresnujem kedze si mu asi trosku nerozumela
a...mnoho ineho.
alebo na vyske v sr
a ak nepojdem na vysku tak budem asi mrtva
ja sa vidim teraz tu
.
.
.
.
.
.
ale nie teraz vážne tie fotky sú obyčajné zlé svetlo, prepal za prepalom a tak Fotografku s teba nespraví to že si kúpiš najlacnejšiu zrkadlovku na trhu a cvakáš kamarátky okolo seba je to dlhá doba študovaním všetkého okolo toho skús sa zamerať na štruktúru študovať stránky poprípade foto kurz ktorý ťa síce bude stáť viac ako tvoja zrkadlovka ale niečo sa pri učíš pekný deň.
to potom fakt plati jeho prva veta, ze pre teba dobru spravu mat nemoze -.-
a btw @domcirock máš peknú pesničku na profile
ja že budeš v PD... :p
budem veľká cestovatelka a of course,po boku Johnyho Deppa