Kde sa vytratil duch tych "vrtím-zadkom-som-hviezda-" pesniciek???No kde?
Dost casto ma napadne to, ze najlepsie pesnicky ktore poznam mam na CD. Nikdy som ich nepocula w raiu, nikdy nebola w nit parade. Preco? Stale su tam len tie iste otrepane songy "hviezd" a ked k nim wyjde klip, uz aj so zatworenymi ocami widim, co tam je.
mne staci pocut hudbu a nemusim vidiet klip...heh sak to je komercia kazdy rok je to nejaka picovina raz to bol Mika a jeho relax, ci Rihanna a jej romanticke blaboli, kto pocuva tie nove pesnicky Britney Spears je retard bez hudobneho sluchu...
no ono to je dost aj o mentalite nie? kopec ludi si pozrie pesnicku lebo je tam baba v plavkach...ale lebo je tam krasny chalan....svalnaty atd atd.....tie pocitace dnes dokazu divy
ako neriesim , pocuvam si svoje veci , a jasne ze obcas ked som na kupalisku alebo niekde a pustaju tam hudbu tak pustaju len tieto veci ako rihanna chris brown a takeho komerciny ale vypocujem si to raz a posledny x , fakt nemam chut pocuvat to dookola ako daky rock
vsetko su to rychlokvasene "stars", ktoré daju na debutovy album max. 2 takzvané hity a na druhy uz ani to nie a vytratia sa do zabudnutia. vsak zarobene maju oni, aj ich manazeri aj producenti a viac ich nikto nepotrebuje. takyto biznis v hudbe fakt nemusim.
presne mate uplne rpafdu a to wsetci, len najwiac ma jebe to, ze podla mna je toto urazka normalnej hudby!!! a to mylsim doslowa! wed toto sa uz ani neda powazowat za normalnu hudbu preboha!...je mi z toho zle!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov