ak si si isty ze ho ozaj chces tak si ho daj do pery ... tam vyzera fakt super ... a preco nie do obocia ?? ale nwm neolutuj to potom ak urobis chybu...
nos, obocie, peru si vylucil...zostava uz len ucho , bradavka a na kozu medzi palcom a ukazovakom (btw. to neodporucam spoluziacka dnes prisla s obviazanou rukou kvoli tomu)
@Lamouette no keď rozprávaš a pritom veľmi otváraš ústa tak to vidno. alebo keď sa rehoceš a pri jedle to nevidno.. veď ješ so zatvrenými ústami. napríklad ja mám piercing v jazyku od mája a otec to doteraz nevie zabil by ma keby to zistil
No kedže to nechceš na viditeľnom mieste tak by som volila jazyk, pupok alebo dalšiu dierku do ucha.
Sestra má v pupku a dosť škaredo sa jej to hojilo.
A ked rozmýšlaš do budúcna a budeš mať v živote deti tak ked bola tehotná musela ísť naušnica von a práve tam sa jej tak hnusne potrhalo brucho že ho už nikdy neukáže v dvojdielnych plavkách.
Jazyk nemám skúsenosti ale podla mna to bolí a po čase onudí....
Poprepichuj si ucho hore dole to je najbezpečnejšie a najmenej bolestivé a daj si tam orginálne náušnice.
@iwuanka no má ju v pohode..len opuchnutú ešte.. ale nemôže stlačiť ruku ešte..ale to bude v pohode.. lebo má maminu lekárku a tá asi vedela hneď čo s tým..
@ejo333 Ale , čo robíš cecky. Dáš si bioplastovú labretu(ktorá neničí zubnú sklovinu), a nebudú žiadne následky. A to isté aj jazyk. Tiež ti može zničit sklovinu, keď je kovový. Preto sa nosia bioplastové tyčky. A to málokto pozná takúto fintu. Neviem, kde žijete. A @positive34 , nie iba tieto vymenované možnosti. Keby vieš ,aké všeliaké pierce existujú. Do líc(cheeks), do hornej predy do stredu(medusa), do hornej pery na stranu(madonna), na koreň nosa(bridge), surface piercing , ktorý sa dáva na šiju, hruď, na brucho(hips piercing), na chrbát zápastia, do ucha všade moźne, tunely (roztiahnuté ušné laloky), Na intímne miesta , pod vrchnú peru(smiley piercing), microdermals ... Veď si to vygúgli. Je ich nespočetne veľa
@janice hej hej niektore som pocula uz o nich co si pisala..ale..fuj ze na siju alebo ze na chrbat zapastia ..to som este nepocula musi to byt nechutne :d teda pre mna :d fuj
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
tak si daj do jazyka... to bude vidieť len keď ty chceš a je to dobré.. aj ja mám a je to sranda...
Sestra má v pupku a dosť škaredo sa jej to hojilo.
A ked rozmýšlaš do budúcna a budeš mať v živote deti tak ked bola tehotná musela ísť naušnica von a práve tam sa jej tak hnusne potrhalo brucho že ho už nikdy neukáže v dvojdielnych plavkách.
Jazyk nemám skúsenosti ale podla mna to bolí a po čase onudí....
Poprepichuj si ucho hore dole to je najbezpečnejšie a najmenej bolestivé a daj si tam orginálne náušnice.