Hej tu sa nadherne ukazuje ako si Slovaci nevidia dalej od frnaka
Vacsina ludi ide do ineho mesta len preto, ze tam potrebuje nieco vybavit ale malo kto ide prec len tak spoznat troska Slovensko.... pamiatky...... vidiet rozne namestia a stare budovy ....
Sak naco aj Slovenska predstava cestovania je zasolit celorocny plat za nejaku trapnu dovolenku z ktorej vyfasujete tak najavys herpez. (cest vynimkam, ktorych predstava leta nie je len valat si sunky niekde na plazi).
Bol som v Kosiciach, Bardejove, Piestanoch, Trencine Pezinku Blave, Presove, Poprade Martine, Liptovskom Mikulasi, Na Skalici, V Modre , v mojom srdcovom krasnom svidniku, kde si to moze vklude rozdat chalan s chalanom bez toho, aby na nich seci cumeli jak na padnutych z mesiaca.
Ked uz som takto odbocil este dodam , ze Piestany tiez neposobia prilis konzervativne
Prešov! Aspon sa na to nepamatam. Nejaky je pre mna viac-menej zacarovany vychod dalej od KE. Ktovie, cim to je... Aha, no, a na Zahori som nikdy nebola tak ze na dlhsie, len som tadial sla.
Ja si tuto otazku trosku pozmenim, na "Kde si na Slovensku nebola a chcela by si tam ist?" A moja odpoved bude: Chcela by som navstivit par slovenskych miest. Banska Bystrica, Zilina, Trencin sa mi paci (hoc tam som uz bola, Kremnica...). No radsej ako mesta by som rada vidiet Velku a Malu Fatru, Slovensky raj, ist stanovat do Nizkych Tatier...
akože, po Slovensku cestujem celkom dosť už od detstva (tato ma učili, že najskôr musím domov poznať, až potom sa ísť pozerať na cudzie dvory), ale stále som toho nenavštívila veľa. v podstate som už bola v každej oblasti na Slovensku, ale do každého mesta sa ísť nedá.
ja som nebol nikde iba v ziline par-krat, vo vrutkach, BB, v sucanoch, v kremnici, v turc. tepliciach, v banskej stiavnici a to ej asi vsetko. Takze mne by skor vyhovovala otazka typu kde si uz bol v ktorych mestach a dedinach
ja som nebola v nitre, to je jediné krajské mesto, kde som nebola...a celkovo z tých 138 miest, čo máme, som nebola vo väčšine...o dedinách ani nehovoriac...
sranda podla tej ankety ste boli v Ziline vsetci, nikto za nu nehlasoval ...co sa tyka mna tak je vela miest kde som nebola ale tak najhlavnejsie asi kosice a presov na vychod som sa este nedostala
ja sa po SVK nepohybujem takže som bola akurát tak v BA, tu v TT, HC, PN, NMnV,...iba západné a stredné SVK takže tých miest kde som nebola je velmi vela
Dovolim si tvrdit, ze som bol v kazdom jednom Slovenskom meste kde sa nachadza nejaky hrad, ci zrucanina.. S dedinami a odlahlymi miestami je to trosku horsie, ale ak ide o znamejsi hrad, tak som tam urcite bol (minimalne na zapadnom slovensku)..
vobec nemam pochodeny vychod...najvychodnejsie ako som kedy bola bol Slovensky Raj...ale ked ziskam vodicak,urcite ho obehnem zoberem kamosov a spravime si vylet
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
110 komentov
Vacsina ludi ide do ineho mesta len preto, ze tam potrebuje nieco vybavit ale malo kto ide prec len tak spoznat troska Slovensko.... pamiatky...... vidiet rozne namestia a stare budovy ....
Sak naco aj Slovenska predstava cestovania je zasolit celorocny plat za nejaku trapnu dovolenku z ktorej vyfasujete tak najavys herpez. (cest vynimkam, ktorych predstava leta nie je len valat si sunky niekde na plazi).
Bol som v Kosiciach, Bardejove, Piestanoch, Trencine Pezinku Blave, Presove, Poprade Martine, Liptovskom Mikulasi, Na Skalici, V Modre , v mojom srdcovom krasnom svidniku, kde si to moze vklude rozdat chalan s chalanom bez toho, aby na nich seci cumeli jak na padnutych z mesiaca.
Ked uz som takto odbocil este dodam , ze Piestany tiez neposobia prilis konzervativne
k teme-presiel som velku cast vychodneho slovenska, plus BB,BA.
@hluzar to ani v metre necumeli
Ja som pochodil vela slovenskych miest a dedin, ale v tom skalitom som nebol.
Skalité
Detva
Poltár
Vyšné Nemecké
Myjava
Piešťany
...a približne 2900 dalších obcí...
sa to neda a neda.
Žilina
Skalité
Poltár
Vyšné Nemecké
Myjava
Piešťany
z tychto a este vela dalsich
Krupina má najlepšiu autobusovú dopravu!
@nicmanenapada