nie, moji rodičia chápu samotný fakt toho, že ľudia sa menia, a že sa zmenili aj oni...síce sa zmenili do formy, v ktorej spolu už nedokážu fungovať bez hádok a kričania a frflania, ale to je vlastne jedno
@majo sklamem ťa, ale všetko je to tu veľka zhoda náhod, som čisty heterák, lenže moje ankety som písal v podobnom znení ako Filip, no to som ja ale nevedel, a hneď ma tu začali podozrievať čo ma teda riadne nasralo, ale už som si zvykol a dávam si pozor
v triede máme jedného gaya a voláme ho pavik, vola sa Pavel a chodí ako pyšný páv ale inač je v pohode chalan
Akurát včera som si po vypočutí páru cudzích rozhovorov uvedomila aké je fájn, že mám len mamu.. aj keď ten druhý názor niekedy dosť chýba, ale aspoň som krátená o stresy pri rozhodovaní, kto si nechá decko...
Na druhú stranu, o kamošku sa súdia rodičia už niekoľko rokov a každý jeden si ju snaží niečím kúpiť... to je tiež fajn si myslím
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
fíha, zajko / ronik, žiadne zoofilné ankety?
...koľko roflujúcich smajlíkov vedľa seba sa už považuje za spam?
nieže by som to nevedel, ale zaráža ma, že to vieš ty
Ale no! Tak úprimne, byť gayom Ťa nebavilo?
v triede máme jedného gaya a voláme ho pavik, vola sa Pavel a chodí ako pyšný páv ale inač je v pohode chalan
Na druhú stranu, o kamošku sa súdia rodičia už niekoľko rokov a každý jeden si ju snaží niečím kúpiť... to je tiež fajn si myslím
Matka-"Ty chrontilak!!!"