Mam taky problem . Mam sims 4 ale vypisuje mi ze mam stary ovladac grafickej karty. Tak som siel na net napisal svoju Graficku Kartu a naslo mi to len na Win 7 a starsie a ja mam 8.1 . Tu je moja graficka karta Intel(R) 946GZ Express Chipset Family a pro
Chipset je čipová sada a nie grafická karta.
Grafická karta bude začínať s názvom Nvidia alebo AMD/ATI Radeon a pokiaľ je integrovaná tak Intel HDxxxx (pokiaľ máš prehistorickú mašinu tak Intel GMA xxxx)
typ grafickej karty zistis 3 sposobmi:
a.) otvoris PC a precitas si nazov
b.) pouzijes nato program (pc wizard, everest, hwinfo)
c.) naucit sa pracovat s PC a nie len dovetra kupovat nieco o com nemas ani tusenia ako sa vola. To je ako kupit si auto a nevediet jeho znacku.
mam win 8.1 .. lenze ja ked chcem zistit aku graf. mam tak mi to pise tu intel ... takze ja neviem lebo moja nvidia sa vypalila .... a ja som ju nekupoval takze co mam stiahnut aby som to mohol hrat stale mi to pise ze mam skontrolovat ovladace G.K a aktualizovat ich . Dnes som ich pomocou Windows Update aktualizoval ale stale nic
poradte mi
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
Grafická karta bude začínať s názvom Nvidia alebo AMD/ATI Radeon a pokiaľ je integrovaná tak Intel HDxxxx (pokiaľ máš prehistorickú mašinu tak Intel GMA xxxx)
NVIDIA: » www.nvidia.com/Download/index....
ATI/AM » support.amd.com/en-us/download...
MSI: » www.msi.com/support...
typ grafickej karty zistis 3 sposobmi:
a.) otvoris PC a precitas si nazov
b.) pouzijes nato program (pc wizard, everest, hwinfo)
c.) naucit sa pracovat s PC a nie len dovetra kupovat nieco o com nemas ani tusenia ako sa vola. To je ako kupit si auto a nevediet jeho znacku.
poradte mi
» www.videocardbenchmark.net/gpu.php?gpu=Int...