Taketo prejavy jebnutosti mala aj jedna cupka na istom nemenovanom serveri, taak strasne ma bavilo ju davat dolu. Normalne som si myslela, ze si aktivujem VIP, aby som na nu mohla mocit. Potom ma vsak dali k CTckarom, cize som bola s nou. Ale ja som jej aj tak davala heady so scoutom.
@lerion pohode kámo , aj nabudúce , ale najkrajsie baby a najrozmanitejšie čo sa charakteru týka sú boli včera na protestnej akcií tak skús zájsť tam , ale to pivo mi skôr ako pôjdeš kúp
ak nemáš vo svojom okolí kamaratov a kamaratov tvojich kamaratov a ich známych, prípadne rodinných príslušníkov alebo vzialených príbuzných, nikoho o koho by si mala potenciálne záujem, musíííš jedine čakať, že ta niekto osloví náhodne na ulici, v škole, v obchode..čiže pretŕčaj sa kade tade, možno na teba štastie padne
a suhlas s @lerion , ze normal ktory je dnes normal absolutne nie je normal!
@turgon ahej vcera na proteste, teda aj dneska, tam boli fajn ludia
@mrlamala ja viem ze su tam fajn ludia, vlastne ty co nejdu protestovat ani raz nie su podla mna ludia, tiez som bol vcera, dneska som to nestihol ale som s nimi
@turgon ja by som skor dnes isla ako vcera, voci tomu mam vyhrady...ale nechcem sa bavit o politike... ale chcem troska obhajit neprotestujuich.... su to LUDIA, iba sa distancuju od davovej psychozy, zgrupovania a statia za niecim comu uplne nerozumeju alebo s tym nie su uplne stotozneni, to vsak neznamena, ze nezdielaju urcite podstatne nazory, ktore ma aj protestujuca vacsina
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
46 komentov
Potom ho zahádž knihami, papiermi a bordelom a môžeš hladať
a ešte @4
A potom som dostala ban za zabijanie teammateov.
Ake ponaucenie z toho plynie?
Kup si Kevlar + helmet
-- vlastne pockaj, ja mam podobne problemy
a suhlas s @lerion , ze normal ktory je dnes normal absolutne nie je normal!
@turgon ahej vcera na proteste, teda aj dneska, tam boli fajn ludia
naco chces normalneho cloveka aby si sa mala s kym nudit ?