.. podľa toho čo viem, to sú nekopírovateľné kľúče ... aby sa nestalo že niekomu požičiaš kľúč a ten si ho okopíruje.. a bude ti chodiť po dome.. sused má taký, tiež je čierny
@matheusko ja nezlomeny vezmem od kolegyne z prace ked sa budeme striedat a potom jej ho zanesiem... cize o je v pohodke...
@exbray dosiel domov otec, a odkazal ma na carefour a okrem toho mi povedal, že jemu sa z takeho kluca od schranky zlomila ta cierna umela hmota - teda sa nedal zavesit na kluce a mu v pohode urobili novy
@zajko30 nie, to je od skriniek v praci, sme tam tri a už mame len jeden kluc... a inak som pisala, že je to obycajny schrankovy kluc, no bola som dnes v galerii a tam mi povedali, že take nerobia, kedze zajtra bude mat obmedzeny cas na to aby som ho sla urobit, chcela som vediet, kde presne mi ho urobia, aby som nebehala po celom meste..
@exbray kedze pracujem v optime, tak som sla najprv tam sa spytat (nebudem chodit hore dole zbytocne), ale tam mi povedali, že vo FAB-ke mi to zrobia... tak som sla hned tam... za 2 kluce som dala 2,58
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
hadam by to slo
@exbray dosiel domov otec, a odkazal ma na carefour a okrem toho mi povedal, že jemu sa z takeho kluca od schranky zlomila ta cierna umela hmota - teda sa nedal zavesit na kluce a mu v pohode urobili novy
a otec keby rozbil celý ten plast tak by vedel zavesiť na kľúče....(vlastná skúsenosť)
joj a ked je taky sikovny, nevie mi urobit cely kluc?
ja mám taky, no nie ako ty, veď by nepasoval...a kde máš rezervný???.filip
ináč to je obyčajný kľúč...
zabudol si sa podpisat