no byvam v meste ale radsej by som byvala niekde v rodinnom dome na okraji mesta ...tak by som mohla byt casto v prirode a mala by som vacsie sukromie ale nemala by som to ani daleko do mesta ..
Žijem v meste a nedokážem si predstaviť život na dedine, nič tam nieje, malý obchod bez výberu potravín od 8mej do 18tej (v tom lepšom prípade), v sobotu do 12tej a v nedeľu vôbec, žiadna zábava, pomalý a drahý internet (v tom lepšom prípade), každý každého pozná, všetci sa ohovárajú, závidia atd...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
chcel by som žiť ďaleko, na Panamskom slnku, s pivom na jachte a len tak sa plaviť po neznámych vodách...
Ale už sa neviem dočkať toho, keď budem stará babka, budem bývať dakde na vidieku, chovať slépky, okopávať burinu a tak A kosiť trávnik of kors!
ale ono všade dobre tak tak načo doma
inak.. ja sam neviem.. mali by to byt mesta.. ale vzhladom k dalsim faktorom su to len mini dedinky..