No mne prišlo že nejak nie je aktívna. Mi prišlo čudné veľmi že sa nevyjadrila na fórka ako Som asexuálna a tie stavy z trávy a takéto srandy Čo si pamätám tak stále niečo pamätné napísala na takéto fórka
@nespiacakraska Bol to prachobyčajný clickbait. Śkoda reči/í.
A aj napriek tomu tu ľapocem...
Stafylokoka keď dostaneš, ten len tak nezmizne, nespoliehaj sa na to. Obzvlášť vtedy, keď hovoríme o zlatom. Alebo priam o obzvlášťovi.
A Sisi by som aj celkom bral ako adminku Birdzu.
Čo fetuješ?
Mal by si si nájsť niečo na krátenie voľného času (ktorého máš očividne priveľa).
Teda, niečo iné než drogy a Birdz.
Lebo ti tu z toho očividne kvalitne jebe.
A ako bolo spomenuté vyššie, bola som tu naposledy včera večer, to, že sa ti zdá, že 11 hodín neaktivity na birdzi je veľa, fakt o niečo svedčí.
A nie kde, ale kam. "Kde zmizla?" By si mohol použiť tak keby si sa pýtal, či som zmizla v lese, alebo sediac na hajzli.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
A aj tak funguje. Zaujal ma tak som nato klikla.
A aj napriek tomu tu ľapocem...
Stafylokoka keď dostaneš, ten len tak nezmizne, nespoliehaj sa na to. Obzvlášť vtedy, keď hovoríme o zlatom. Alebo priam o obzvlášťovi.
A Sisi by som aj celkom bral ako adminku Birdzu.
nie kde, ale kam
Nemam názor na druhú časť tvojho komentaru. Ja som tu krátko, ešte veľa užívateľov nepoznám.
Nikto si ma nepamata.
A sranok, obdobia soplov a keď sa dozvies že nalievajú len intelektuálom.
Asi už má po krk birdzkokotov...
Mal by si si nájsť niečo na krátenie voľného času (ktorého máš očividne priveľa).
Teda, niečo iné než drogy a Birdz.
Lebo ti tu z toho očividne kvalitne jebe.
A ako bolo spomenuté vyššie, bola som tu naposledy včera večer, to, že sa ti zdá, že 11 hodín neaktivity na birdzi je veľa, fakt o niečo svedčí.
A nie kde, ale kam. "Kde zmizla?" By si mohol použiť tak keby si sa pýtal, či som zmizla v lese, alebo sediac na hajzli.