Ludia potrebujem pomoc. Chcem strašne tričko svojich obľúbených kapiel alebo spevákov (Joy Division, David Bowie, The XX, Oasis...) ale docela zložito sa zháňajú. Viem, že niektorí ľudia si nechávajú vyrobiť akože si vyberú vlastný obrázok alebočo ale tak
@flwrgirl oficiálne obchody, alebo lokálne obchody s merchandise sortimentom... 90% spoznáš podľa toho, že 99% oblečenia sú čierne, lebo každá skupina chce mať elegantné tričko
@kosmiklove zle som sa vyjadrila. niečo dostupnejšie. neviem bojím sa odtiaľ objednávať kedže veľa ľudí s tým malo problémy ale zasa veľká časť bola aj spokojná. takže neviem. no skúsim možno hh.
tiez som mal ten problem ale potom som zacal chodit na koncerty a festaky kde tie bandy hrali a tak stale ked chcem tricko idem na koncert tej bandy a kupim si original merch jednak ich uvidim a n druhej strane podporim ze si kupim triko
@basso no tak asi ťažko pôjdem na koncert napr. Joy Division a problem čislo 2 polovička kapiel čo počúvam hrajú niekde mrte ďaleko od nás alebo majú drahé lístky -.-" takže budem sa musieť spoľahnúť na môj superduper mobil a tričká objednať z netu aby som mohla hrdo prezentovať akú super hudbu počúvam. funny je, že napr. tričko Nirvany som nemala problém zohnať lebo teraz je to "in". achbože. čo už vdaka aj tak
@flwrgirl tak to mas blbe..lebo poslednu dobu sa akosi rozsypalo vrece a na svk chodia skoro vsetky moje srcovky este mi ich par chyba ale tie uvidim v lete na festakoch tak drzim palce
všetko pánske. mám už pár takých a nosím ich ako šaty seriózne kedže som chudá a malá. rada by som nosila normálne tričká haha a heej mam to blbe ale tak dufam, že aspoň Lana bude tento rok v Prahe a na Grape by som zašla takže aspoň dačo haha thx. @basso
pri @8 som si úplne predstavila, ako teraz postavíš stroj času, pôjdeš do minulosti, odstrániš z Ianovej blízkosti všetky sušiaky a šnúry na oblečenie, takže neumrie a ty sa vrátiiš do súčasnosti a pôjdeš na ich koncert, aby si si tam mohla kúpiť tričko
@mielikki akurát som ho hľadala na ebay ale asi ho budem musieť postaviť sama. pomôžeš mi? ^^ ale ako ak by som mohla ísť iba na koncert tak happy by som bola, hah! @forte AM ti kúpim aj ja to viem kde zohnať aj u nás v meste majú a jedno si mienim kúpiť aj ja už, kúpim aj tebe
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
aerosmith cico