# FUUU - proste fuuuuu
# vela stastia - poprial som ti stastnu cestu, lebo asi vela CPčkárov pride do "tej blavy" Bratislavy, a ked nemas listok mozno si postojis alebo ta povozi ujo rusnovodic v mašine....
#dufam ze smer BA-KE bude prazdny - Bo snim s najvacsou pravdepodobnostou pojdem, a dufam ze nepojde extremne vela ludi, bo si chcem sadnut , v utorok vecir abo v stredu
ver tomu, že v tom vlaku sama určite nebudeš skor by som alep ovedala, ze v tom vlaku nebudes vobec dobreee tak mozno sa don vmestis, ale budes sa musiet posnazit
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
4 komenty
# vela stastia - poprial som ti stastnu cestu, lebo asi vela CPčkárov pride do "tej blavy" Bratislavy, a ked nemas listok mozno si postojis alebo ta povozi ujo rusnovodic v mašine....
#dufam ze smer BA-KE bude prazdny - Bo snim s najvacsou pravdepodobnostou pojdem, a dufam ze nepojde extremne vela ludi, bo si chcem sadnut , v utorok vecir abo v stredu