v 80tych rokoch som už žil,takže,no neviem,deväťdesiate roky boli už o inom,ale milujem deväťdesiate roky,šialene,však som vyrastal na death metale hehehe
Ak by mi ostali vedomosti ktore mam tak asi do minulosti niekde okolo doby ked vznikal internet. Ak nie, tak jednoznacne do buducnosti, mozno rok 3000. To by sme uz davno mali byt na Kardasovovej stupnici typ 1, resp mozno aj na urovni 2, kedze technologie rastu exponencialne.
Určite by som šla do minulosti,no tých období je veľa. Možno renesancia, empír, alebo také 19. storočie. Ale chcela by som sa pozrieť aj do tých veľkých pradávnych civilizácií!
jasne že do budúcnosti-zistil by som výherné čísla z lotérie,výsledky aspoň päťdesiatich športových zápasov a hurá naspäť do prítomnosti zhrabnúť balík peňazí
Určite by som si pozrel nejaké významné historické udalosti. No ťažko nám je hodnotiť ktoré obdobie bolo v skutočnosti aké keďže to poznáme len sprostredkovane. Myslím si že mnohí ľudia si minulosť idealizujú a vôbec nevedia doceniť súčasnosť.Veľakrát to vidím aj na tejto stránke.
najskôr do minulosti, v miesiť sa do života mojich rodičov ešte keď som sa nenarodil, spoznať ich a vidieť reálny príbeh ako k tomu došlo a podrobnosti okolo toho ... potom by som cestoval do obdobia v ktorom som bol najšťastnejší (chcel by som si to pripomenúť) a nakoniec do buducnosti, tam by som videl čo sa so mnou stalo ... a to by bolo všetko
Vlastne nie, stačilo by mi cestovať do blízkej budúcnosti, pozrela by som si niečo na čom sa dá zarobiť a následne by som sa vrátila do prítomnosti, stavila na to a bola bohatá
Aj keď ten rok 3 000 by bol zaujímavejší.
AKY optimisti ja tejto zemi nedávam viac ako 100rokov.... ja by som chcela byt v minulosti 20.30roky paríť, chicago, LA etc., londýn v stredoveku ... a ešte vždy som chcela poznať oscara wilda osobne a marilyn monroe... strašne vela veci ..ale paci sa mi predstava furutistickej buducnosti..
do osemdesiatych a dvadsiatych rokov minulého storočia. a do takého osemnásteho storočia. a ešte tak o 6000 rokov dozadu, keď ľudia žili v maximálnom súlade s prírodou. a po návšteve sveta spred 6000 rokov by som išla do budúcnosti, tak do roku 2150. porovnať celý svet a všetko, čo sa za ten relatívne krátky čas zmenilo, respektíve, čo ľudia zničili...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
44 komentov
SAK PRV TREBA VYVRATIT ZE VRAJ VNUTORNOSTI,NOOO A AZ POTOM BUDE PLNY TENTO PRAZDNY ZIVOT....
Vlastne nie, stačilo by mi cestovať do blízkej budúcnosti, pozrela by som si niečo na čom sa dá zarobiť a následne by som sa vrátila do prítomnosti, stavila na to a bola bohatá
Aj keď ten rok 3 000 by bol zaujímavejší.
do buducnosti mozete uz teraz, dat sa kryogenizovat,
cas, to je taka dosti relativna vec
Alebo sa preleť okolo čiernej diery , ani nemusíš mrznúť