eej my sme mali taku susedku a ked isla okolo velice mala namietky... do zvonceka dali sirku, kopali si loptu na "jej strane ulice" (neznasala to velice velka švanda to bola... -odsťahovala sa aa okrem toho .. poslala som ju do P*Ce a to som mala 12 (teraz by som to uz nerobila, ale asi by som ju poslala kade lahsie )
Tak tak, múrdi ľudia s vyberanými maniermi sa tu zišli
Predsa slušnosť hovorí, že starší je skúsenejší a mali by sme mu uznať pravdu, takže ak babka hromží na mladých a hovorí akí sú nevychovaní, tak distingvovaný mladý človek ju predsa musí poslať do p***, aby jej týmto dal za pravdu ...
mnoooo... babky v buse stym mam bihate skusenosti furt sa s nimi hadam stale si o mne vymyslaju hovadiny ja to pocujem a na cely bus vykriknem: "OHOVARAT NENI PEKNE!!!" a prito sa na ne kukam moje kamosky ftedy odidu na druhu stranu autobusu lebo sa za mna hambia... a ja sa tam veselo hadam z babickami a najviac neznasam tie v kozuchoch!!! tym vzdy hovorim ake je hrozne zabijat zvieratka... ato je pravda!!! a minule ma jedna zdrapla za vlasy a povedala nieco ako: "ty drze reperske stena!!! ty papula nevymachana!!! s takymi ako ty len do polepsovne!!! já by som ti té cukrové vlasy oskalpovala!!! keby si moja cera tak sa sa za teba hambim!!! ty spodina! vandal! punkacka smrallava!!! pan vodic!!! ona tu robi vytrznosti!!! nema tu co hladat!!!" a asi si viete predstavit ako to skoncilo a to som jej len povedala ze "ropucha ovisnuta" a ona mi za to spravila toto ale to ze predtym sa rozpravala asi 10 minut z druhou babkou a klebetili o mne ze fetujem, som "lahka zena" (v 13 akozeee ) ze chlastam a potom hovorili na moj vyzor... ale to ze jedna bola ovisnuta ropucha a druha mala asi 200 kil to je ok a ked odchadzal autobus ukazala som jej fuckera a ona zacala hystericky trieskat o okno babky u nas v meste su proste... aaach neni som vulgarna
akoze ja ked som chodil do skoly MHD-ckou, tak ja som sa spraval slusne, ale ked sa niektore stareny BEZDOVODNE zacali pustat do somrania (a je vela takych co to robia bezdovodne), tak vacsinou zo mna vyslo, ze "vo vasom veku, by ste uz mohli mat auto so soferom"...
suhlasim ale s @tommyhot -om osobne si myslim, ze vacsina mladych ludi je slusnych, rovnako vela starych ludi je slusnych. Uvedomte si vsak, ze slusny stary clovek nesomre a nenadava, to len ti neslusnejsi, ktori si myslia ze su neviem aki kingovia teraz ked su na dochodku.
Moj nazor je, ze clovek, ktory sa domaha slusnosti voci sebe nevyberanym sposobom, si tu slusnost najmenej zasluzi.
noo bud by som nereagovala..ale keby ma niecim naozaj vytocila tk si to nenecham...a poviem si svoje ale bez nadavoook neak jej slusnym sposobom poviem co si myslim
všetky sú také ... určite by som sa ale nesprávala vulgárne veď jej predsa nechcem potvrdiť čo si myslí ... keby som nemala slúchadlá asi by som iba povedala "prepáčte" a išla od nej preč nech pre istotu nedostane infarkt
Najlepsia je spontanna reakcia, raz som sa ani nezmohol na slovo (co sa mi nestava casto), lebo ta zenska nemala ani 40 a stary bezdak co sedel vedla mna jej ponukol svoje miesto, a ona ze: ,,su tu aj mladsi", pricom uprela pohlad na mna, ja som nadvihol obocie od prekvapenia, tak som sa siroko usmial a cital si dalej noviny
pravdou je, že vo väčšine prípadov som voči starým ľuďom zdvorilá (dokonca v prípade, že si nemajú kam sadnúť vo vlaku im prepustím svoje miesto), takže pochybujem, že sa mi niečo podobné môže stať...
ale keby sa stalo, tak by sa ozvala druhá stránka mojej povahy a to tá drzejšia
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
len tak dalej
Predsa slušnosť hovorí, že starší je skúsenejší a mali by sme mu uznať pravdu, takže ak babka hromží na mladých a hovorí akí sú nevychovaní, tak distingvovaný mladý človek ju predsa musí poslať do p***, aby jej týmto dal za pravdu ...
Moj nazor je, ze clovek, ktory sa domaha slusnosti voci sebe nevyberanym sposobom, si tu slusnost najmenej zasluzi.
to by zalezalo od situacie ako by som reagovala ale urcite by som si nenechala ak by zacali pindat bezdovodne...
hlavne sa nechovat ako dotycna osoba..
ale keby sa stalo, tak by sa ozvala druhá stránka mojej povahy a to tá drzejšia