to je relativne a zalezi od toho co by to bolo ako rodeny mamvpicista by som si sadla do stredu mesta pozerala sa na padajuci meteorit co mi mieri na hlavu a tvrdila ze to je jedno lebo raz by som umrela tak ci tak
zahlasoval som,ale nezobral by som nikoho,načo by mi bol jeden človek,aby sme dvaja žili na prazdnej planete... to by som radšej zomrel spolu s ostatnymi
nie je upresnene ze kolko ludi by zobral ten transporter.
dajme tomu ze by bolo svetove losovanie, a z kazdej krajiny by vylosovali cojaviem 100 ludi a kazdy clovek by so sebou mohol zobrat este niekoho a na tej planete by sa tym padom utvorila civilizacia z par tisicok ludi tak je to ine, ale keby sa mali zachranit iba DVAJA ludia z celej planety tak je to jedno, urcite by som radsej zomrel tu dolu so vsetkymi..
@Wewo keby bola len jedna moznost a ta by bola: zachranis seba a milovanu osobu - je jasne ze by na tvojich ramenach spocinula buducnost ludskej rasy...
@Bluepanter omg dobre nema to zmysel, ty uz vytvaras ktovieake teorie... Kaslat na to mate pravdu, ostali by ste V PRIAMOM OHROZENI zivota, lebo nemate zakladne instinkty dpc...
a ked ja neviem... keby som zobrala jedneho z rodicov, neprezili by smrt mojho brata, takze by som sa starala o stvorrocnu priserku. to by som radsej zostala doma... alebo nie?
urcite by som si vybrala partnera pretoze s nim by som si mohla zalozit rodinu, etc tym padom by bolo zivsie na planete a neviem si predstavit ako by som osidlila planetu s mamou napriklad
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
47 komentov
i keď s jednou ľubovoľnou osobou, ale človek je sociálny tvor a potrebuje aj iných .
Takže radšej by som zostal .
Navyše keby som s nejakou babou tam splodil deti , tak ako by to bolo ďalej?
To by sme museli vykonávať incesty, aby sme zachránili ľudstvo?
A ako by sa tým zdegenerovala naša DNA?
s SOM NEŠIEL/LA NIKAM
biancadetolle, krutafunebracka, snilko, belzeboss, tysha, wladi, mescudi, dzulii6, berenika, bluepanter
JASNE to by som chcel vidiet ako tu zostanete keby pred vami zastal transporter vy blbci....
nie je upresnene ze kolko ludi by zobral ten transporter.
dajme tomu ze by bolo svetove losovanie, a z kazdej krajiny by vylosovali cojaviem 100 ludi a kazdy clovek by so sebou mohol zobrat este niekoho a na tej planete by sa tym padom utvorila civilizacia z par tisicok ludi tak je to ine, ale keby sa mali zachranit iba DVAJA ludia z celej planety tak je to jedno, urcite by som radsej zomrel tu dolu so vsetkymi..
Radšej umriem ako by som mala žiť niekde v tramtárii bez mojich milovaných.
To tam tiež nemáš, takže ako ty usudzuješ, že je to pre viacerých, tak takisto môžem aj ja usúdiť, že sa to týka len 2 .
Pri nejasnej otázke môže byť viacero správnych odpovedí.
Da sa to pochopit aj inak?