@15 @18
Také zariadenia existujú, akurát nie sú veľmi rozšírené. Ľudia neradi investujú do vecí čo ich obmedzujú
Možno o niekoľko rokov to však bude povinná výbava.
nechápem ľudí, ktorí velebia alkohol a chránia ho jak vlastné oko, niečo čo ti otupí zmysli, obmedzuje ťa, je ti po tom zle a je to jed
samozrejme hovoríme o opilosti nie o dvoch pohárikoch...
Absolútne nie. Alkohol takmer vôbec nepijem, ale ničomu by to neprispelo, akurát by to kriminalizovalo obrovské množstvá ľudí. Požívatelia alkoholu by neprestali existovať - presunuli by sa do súkromia a čierny trh by začal krásne prekvitať. Zločin v krajine by narástol asi ako po zvolení Thatcherovej v UK a my by sme sa nenávratne priblížili k obrazu USA s 25% všetkých väzňov na svete, ktorí vedú vojnu proti vlastným ľuďom a nazývajú to "vojnou proti drogám".
@morningcoffe
keywords: usa prohibition / usa prohibícia
google it.
absolútny nesúhlas.
ak niekto súhlasí tak vlastne súhlasí s podporovaním financovania organizovaného zločinu.
p.s. "ranná káva" sa píše s dvomi e na konci niekedy len s jedným f, to už sa zvykne akceptovať ako "nie preklep/chyba", ale dve e na konci vždy.
to akoze fakt niekto veri tomu,ze vdaka zruzeniu alkoholu by uz nikto nikdy nepil alkohol? ?
sak by sa palilo na cierno a celkovo by to spravilo dost bordel
ale myslim, ze toto nehrozi zeby sa zakazal alkohol
pijem občas len víno alebo nejaký kokteil, a som alergická na idiotov, ktorí vedia len chlastať a sadať za volant najebaní, takže by som bola skôr za zákaz
tí čo dali ,,súhlasil by som,, by som oplula! fuj, že sa nehanbíte ničiť si vlastnú slobodu vám by sa malo zakázať žiť Každého vec je ako prežije svoj život ( tým pádom určite nechcem podporovať alkoholizmus za volantom a pod. kde človek môže ubližiť druhým, ked chce nech ubližuje sebe)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
48 komentov
nieeeeeeeeeeeeee preboha!
Nedobrý vzor.
Nie som alkoholik
Dobrý zámer, ktorý by však mal ďalekosiahle nedobré dôsledky...
ale len preto, aby sa zo mňa mohol stať druhý Al Capone
@18
Také zariadenia existujú, akurát nie sú veľmi rozšírené. Ľudia neradi investujú do vecí čo ich obmedzujú
Možno o niekoľko rokov to však bude povinná výbava.
samozrejme hovoríme o opilosti nie o dvoch pohárikoch...
keywords: usa prohibition / usa prohibícia
google it.
absolútny nesúhlas.
ak niekto súhlasí tak vlastne súhlasí s podporovaním financovania organizovaného zločinu.
p.s. "ranná káva" sa píše s dvomi e na konci niekedy len s jedným f, to už sa zvykne akceptovať ako "nie preklep/chyba", ale dve e na konci vždy.
A jak by to ekonomiku zničilo!
A vôbec, som za legalizáciu absolútne všetkých drog. Tak.
sak by sa palilo na cierno a celkovo by to spravilo dost bordel
ale myslim, ze toto nehrozi zeby sa zakazal alkohol