naši sú rozvedený od novembra ale neklapalo im to už dávnejšie a po tom čo spravil otec mne aj mame by som k nemu nikdy nešla a neviem čo vidí sestra na tom že môže byť u otca
nedá sa to povedať všeobecne, že k mame alebo k otcovi... závisí to od daného rodiča aký je...niekedy sú matky krkavčie a niekedy sú práve otcovia riadni hajzli...ale ja som rád, že som na tom tak ako som
nasi su rozvedeni uz nieco cez 3 roky a chcela som ist k otcovi, lebo som vedela, ze ma potrebuje a neraz mi to dal najavo, nemusel to ani povedat. Ale potom som sa s nim o tom rozpravala a povedal, ze mam ist radsej k mame, ze tam mi bude urcite lepsie ako by mi bolo s nim. Ale ono aj to rozhodnutie, ze pojdem k otcovi ma stalo dost sil...Mozno mal pravdu, ktovie
u kazdeho inak ak sa ti musis rozhodnut musis podla toho aky su no ja by som sa nikdy nechcel rozhodovqat mna sa chvalabohu nikdo neppytal proste ma dali mame a tak bolo a som ad lebo mam fajn oca fajn mamu a vybrat si ani piči radej by som sal byval keby ma nutia vybrat
NEROZHODLA! spravila by som to ako vo filme Catch me, if you can (chyt ma ak to dokazes, mimochodom uuuplne fantasticky film :- utiekla by som z domu... alebo asi skor s otcom... mno ale to by sa urcite nestalo nad tym nebudem ani rozmyslat
To jsou teda možnosti...Matka nezaměstnaná, večně na mě řve jak jí nesnášim a že by byla nejradši kdybych vypadl z baráku, táta večně nasranej na mámu že řve. Asi bych si vybrala tátu, ale žít s pitomym flegmatikem tkerej vás pomalu nevnímá, pokud mu prostě nenastaváte nehu a von se nepřerazí, to je taky na hovno.
ja by som asi isla k mamine, aj ked neviem ktory z nich by t ozobral sportovejsie, ale chcela by osm byt s tym, pre ktoreho to bude tazsie, aby osm mu pomohla
Takúto otázku som v živote neriešila a ani nemám v pláne riešiť. Ale keby, že už k tomu došlo, tak by zavážilo hlavne to, kvôli čomu sa rozvádzajú a kto je na príčíne. Ale k obom rodičom mám špecifický vzťah. Niekedy lepší s mamčou, niekedy s tatinom.
Som mala šťastie.. Rodičia sa rozviedli, kým som bola ešte úplne malilinkatá, tak som si nemusela vyberať... Som už tak vyrastala, že je "normálne", že nežijú spolu... O.o
už budem mat 18 takže by som sa na nich nasrala a šla by som od nich preč a oni to vedia bo raz sa ma na to len tak zo zaujimavosti pytali aj že ani s jednym
ja som isla s mamou ale to je podla mna take normalne ze dieta ide skoro vzdy s mamou meni sa to jedine vtedy ked je ta matka fakt ze krkavcia mater je hnusna zla atd
je mi jasne ze kazdy povie ze s rodicmi je to casto na nevydrzanie ale pri vybere je to vecsinou mama..
a ked sa nevies rozhodnut a mas v tom fakt ze velku dilemu lebo je to presne 50:50 a tahata to rovnako ku obom tak bud vypocitava svina zober si papier a na kazdeho napis pre a proti a uvidis
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
50 komentov
je mi jasne ze kazdy povie ze s rodicmi je to casto na nevydrzanie ale pri vybere je to vecsinou mama..
a ked sa nevies rozhodnut a mas v tom fakt ze velku dilemu lebo je to presne 50:50 a tahata to rovnako ku obom tak bud vypocitava svina zober si papier a na kazdeho napis pre a proti a uvidis