1.Aby deti z chudobných krajn mali jedlo,vodu,oblečenie a rodičov,2.Aby som našiel toho,koho budem ľúbiť celý život,3. Aby sa mojej rodine a kamarátom nič nestalo
lásku mám, šťastná som, zdravá tiež, tak teda pár miliárd na účet, plynulé rozprávanie škandinávskymi jazykmi a potešila by pekná postava ja viem ..som materialistická sviňa
asi niečo sebecké ako peniaze a niečo nesebecké ako zlepšenie životných podmienok pre ľudí ( t.j. niečo ako svetový mier,..) a ešte raz niečo sebecké ako mať všetku múdrosť sveta
1: peniaze (za ktoré by som si kúpila malý dom, psa, veeeeeľa vodky a fernetu, chodila na koncerty do prvej rady, precestovala svet, dala spraviť plastiky, kúpila auto a diplom z vš, nejaké dala na podporu rôznych projektov, sponzorovala slovenské útulky pre psíkov, a nakúpila strašne veľa kníh nech mám na dôchodku čo robiť....)
2: zdravie a šťastie pre mňa, rodinu a najbližších kamarátov
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
47 komentov
bud by som si zelala 10 miliard eur alebo smrt
ja ich nechcem
2: zdravie a šťastie pre mňa, rodinu a najbližších kamarátov
3: oživila môjho psíka a babku
Druhé: rybník
Tretie: naplniť ten rybník plný zlatých rybičiek
No a potom ďalšie želanie by bolooo...............
1 svet bez nakladov
2 stastnu rodinu
3 dlhy zivot
Ticho.
Sama.
2.brusinky
3.chlieb
nech už nemusím utrácať po krčmách, mňam!
takže asi veľa penazí ,aby som pri sebe stále mala ludí na ktorých sa možem spoľahnúť aaaa aby som žila niekde na floride %)