ja som zastanca cisteho, nepopisaneho/inak zasahmi neporuseneho tela..ale na inych ludoch sa mi to paci, ak je to pekna praca a dobry motiv..teda okrem vsetkych tych, co si davaju kade-tade gycove a klise citaty
Ja by som si nedal spraviť absolutne nič z toho, čo som tu napísal a čo sem tam chodí v televízii. Ako napríklad, že si davaju pod kožu tie ozdoby, alebo vybrusiť zuby. V starobe by som sa citil ako starý námorník, čo chlastal rum a obmetal bordely Ako by sa namňa pozerali vnúčatá. Teda, takto ja nadtým rozmýšlam
čoskoro si idem dávať prepichnúť pupok, tetovania tiež plánujem ale chcem si to dobre premyslieť, necapnem si logicky prvú vec a aj keď sa mi to páči, na tvári by som si nič neprepichla asi. uvidím
@jemino normálny pierce je ešte v pohode. ale raz som išla na koncert a uvidela som v dave holku, čo mala krúžok v pere, krúžok v uchu a mala ich spojené RETIAZKOU. a šla na KONCERT. do davu. je mi zle pri každej predstave toho, čo všetko sa jej tam mohlo stať. (keď som to opisovala bývalému, tak mi povedal ,že tiež videl takto oretiazkovaného týpka na koncerte, strhla sa mu polka ksichtu)
inak. pierce v ksichte som mala a vytiahla. sem tam mi je za ním smutno, ale nechcem už. keď sa vrátim domov, tetovanie bude.
@grietusha ale vyzera to mrte nie? mne sa to hrozne lubi len tiez ked dojde na prakticku stranku veci...maximalne nieco do obocia a tattoo na rameno dakde
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
tetovanie ani za ten svet! možno uv, čo vidno len na diske
inak. pierce v ksichte som mala a vytiahla. sem tam mi je za ním smutno, ale nechcem už. keď sa vrátim domov, tetovanie bude.
@jemino jeminé, radšej sa asi nevyjadrujem.
@grietusha aaaa až ma z toho všetko rozbolelo O___O
@orcist tak podľa mňa nie na každom to vyzerá dobre ale nepraktické je to dosť...ale je viac nepraktických vecí.