@narazuvzdornaa ... ach ani nehovor raz som ho stretla ako išiel s vnukom a bavili sa o tom, že aká veľká je galaxia a on zadrbal nejaké číslo, že 289biliónov krát 1286 na 91vú ale bol pri tom tak neskutočne erotický
@fxx neviem, či by ma pochválila, keby zistí, že jej chcem rozširovať číslo po nete ale ak chceš dohovorím ti meet&greet a potom je to už len na tebe či ju očaríš
Pre mna je osobnost jeden cigan, ktory sa dokazal dostat na vysoku skolu z prostredia, ktore by ani potkanom nebolo dost dobre na zitie.
Jeden z mala ludi ku ktorym prechovavam naozajstny respekt . To su osobnosti, ludia ktori dokazali z nicoho spravit vsetko ! A este lepsie ako ti, ktori na to mali lepsie podmienky vela krat.
Charlie Chaplin, Madona....
Nejaky Leos Mares je akoze osobnost ? Hovno. Ani moderovat poriadne nevie. Nic len pekna tvaricka na obrazovke .....
No pokial by islo o vasnivu noc tak jednoznacne Leos Jaj dnes som vtipny
Tak neviem, ci vasnivu, ale noc plnu vtipnych rozhovorov a turistiky si viem urcite predstavit s tym oslikom zo Shreka alebo s lenochodom z Doby ladovej !
@fxx ale tak keď som ju spoznala tak ja som mala 7 a ona 9 a ešte nikto z nás netušil, že jedného dňa niekto z nás bude kontakt a potom na staré kolená sa ona dala na muzikál a ja na hardrock, takže už máme každá to svoje
@fxx ...nevideli sme sa asi aj rok, ale to je preto, že sme každá už niekde úplne inde a aj času je málo, ale zase viem, že keby sa jej ozvem tak by si určite ten čas našla ako som povedala... dohovorím ti meet&greet
@fxx ...po víkende jej zavolám a spýtam sa ako je na tom s časom, nesľubujem na 100%, lebo ona je vyťažená osoba, ale na 100% ti viem sľúbiť, že by si dostal nejakú fotku s venovaním keby nemá čas ale budem lobovať, aby si našla aspoň hodinku
@fxx Keby môžem a keby nemala nič proti, tak hej To ti hovorím úplne vážne, síce by ma klepalo ako oného, celý deň predtým by som presedel na záchode, ale išiel by som
Strify z CB, ae ja racej s celymi CB pokope, taky grupač Mnoo.........Miyavi je tiez moc moc fajny.......ae zo Strifyho mi vzdy prejdu po chrbte zimomriavky, tak asi on........alebo spevak A Covenant Of Throns, on ma hlas, volam to sexisticky zahrobak Proste veľmi sexy, mnoo.....
akoze koho by som chcela osukat? ville valo, jared leto, kurt cobain, alexi laiho, janne wirman, mikey way, matt tuck, billy martin, julian drain, ian watkins, ian somerhalder, david vzdymuzabudnempriezvisko, jussi selo, ari koivunen, spevak hinder co netusim ako sa vola, lauri z the rasmus, ben z billy talent /vola sa ben?/. @perkele eHm eHm eHm a to som este nezacala menovat tych "skutocnych" proste som nerozhodna
@tunidlo hahaahahaha, kamo inak tuto temu som videl len som sa nechcel vyjadrit, ale teraz sa uz chcem, ked takto ma nabadas
problem je u mna, ze aj ked si predtsavim, ze som nezadany, to ma z mojho pohladu neopravnuje mat sex s kymkolvek, kto nie je moja manzelka a ak by som si mal predstavovat, ze niektora znama osobnost je moja manzelka...tak ok ale vieme dobre, ze u manzelky okrem vzhladu rozhoduju ine kvality, takze to je tiez taka predstava, do ktorej sa velmi nechcem pustat. ale ak by som mohol otazku preformulovat na to, ze by sa jednalo o znamu osobnost, s ktorou by som si na vnutornej rovine vynikajuco rozumel (az tak, ze by sme sa chceli zosobasit) a mal by som povedat, ze ktora znama osobnost sa mi paci tak, ze by som si prial, aby som tu dusevnu zhodu dosiahol prave s nou smiley: to je riadny bullshit teda , tak aj tak neviem lebo vela zien v šoubiznise je velmi krasnych, takze nemam aj tak jasnu favoritku
Ja by som tam len ten pojem manželka nezahrnul ...
Mne príde strašne divné, že by som mal chcieť stráviť vášnivú noc s niekým, koho vôbec nepoznám a komu by som možno dokonca ani slovo nerozumel, lebo hral/a v hentom filme, v hentakom klipe a ... "vyzeral/a tam tam seexiii, aaaa"
Ale keďže veľa ľudí to vníma inak, tak to vidím tak, že v horizonte 10 rokov bude najvýnosnejším podnikaním klonovanie Johnnyho Deppa
Nechcem byt nevdacna ani narocna ale ak by bola ta moznost chcela by som skusit trojku s Miley Cirus a Zac Efron. Pre mna len sen ale pre moju fantaziu aj realita
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
224 komentov
ale nie .... asi Keeley Hazell
alebo Orlando Bloom alebo Ville Valo
a tak zase je ich viac ktorym by som asi tazko povedala nie
A nikto iný ma nenapadol...
Možno Nela Pocisková...
osobnosť ako osobnosť
meno nepoviem
SILA!
Chcem!
Zajtrajšok mám volný,dufam že aj ona
O osmej večer u nej doma ok?
A húdol by mi pri milovaní verše do uška
Priznávam, som vadná
Jeden z mala ludi ku ktorym prechovavam naozajstny respekt . To su osobnosti, ludia ktori dokazali z nicoho spravit vsetko ! A este lepsie ako ti, ktori na to mali lepsie podmienky vela krat.
Charlie Chaplin, Madona....
Nejaky Leos Mares je akoze osobnost ? Hovno. Ani moderovat poriadne nevie. Nic len pekna tvaricka na obrazovke .....
No pokial by islo o vasnivu noc tak jednoznacne Leos Jaj dnes som vtipny
Myslela by si že som neaký fanatický fanúšik
a k teme...mozem to povedat nahlas? @bonita
Dr.Spencer Reid » www.birdz.sk/webka/lenuska17...
@fxx ...to ti neviem povedať viem len to, že to to strašne v pohode baba, presne taká zlatá ako vyzerá v telke je aj naozaj
áááááááááááááá !!! CHCEM CHCEM CHCEM CHCEM CHCEM!!!
Bóže,bodaj by som aj ja mal takéto kontakty
Zo Sloveniek - Andrea Kerestešová
@heraim dufam ze si robis srandu
@66janica6 pod pod tesim tesim
Dpč no jaká možnosť sa mi naskytla!
Budem to mať na pamäti, až sa vyskytnem v príslušných častiach republiky
Už asi teraz som beznádejne zamilovaný
A v prípade že si zomňa len utahuješ,no prežijem,ale...už teraz sa z toho vzrušujem
@kosmiklove potrebujem čas na rozmyslenie,vieš... neak si vôbec neviem predstaviť ako by to prebiehalo
Ak do BA pôjdem busom asi na ňu moc nezapôsobím
No čo,nemôže mať každý v 18ke auto
Ale ináč ako fakt,už tu dlho aj tak nebudem,tak by som to mal využiť
V prípade trapasu...by to bol strašný trapas
To ako normálne vážne môžem nad tým rozmýšlať?
(sakra vravím že som rozrušený!)
jednoznacne Jared Leto..
Pokiaľ ide o Tatu, skvelý vkus, mám rád jej mnohotvárnosť. Ale som aj geronto, takže by som nedbal, ani keby toto tiež inelektuálne:
[/img]
[/img]
.....................
Ale vlaste, taký Tuomas Holopainen alebo Marco Hietala by mi aj úplne vyhovovali...
Ale je gay tak by sme sa aspon rozpravali
» www.birdz.sk/webka/nicmanena...
alebo Bear! ...alebo Heath! ...alebo Jake! ...alebo Hugh! ...alebo...
@fxx Držím palec a hovor si stále, že je len človek, ako všetci Nie je to bohyňa, aj keď je to ťažko
@ryu4
dalej Michael Pitt a už ma vobec nikto další nenapadá :/ ale ešte by sa ich zopár našlo
@jimmycrow díky ale... toto je ťažké ty by si išiel? keby možeš s fialovou
alebo
Ashton
Matt Lanter
alebo Robbie
aj tak je najlepší Jigglypuff!
» image.hotdog.hu/_data/members1/...
=D
alebo Chace Crawford
alebo Miyavi
[/img]
Nick Zinner
[/img]
a klasicky Johnny Depp a Keanu Reeves to bez debaty..
no priznam sa ze mna pritahuju muzi ktori vedia hrat suprovo na gitare
a este som si spomenula
[/img]
nieje vobec pekny ale v tom filme bol tak neskutocne sexi!!
aby som to zhrnula.
-perfektne hrajuci na gitare alebo
-ked tak uzasne vystreto chodi, ako napr tento chlapik hoci je seredny
alebo, ked vo filme hraje nejakeho podivneho intelektuala samotara
ako napr uz vyssie spominany Robert Downey jr., v Sherlockovi Holmesovi..
aby som nebol svina...dovolim ti najskor spoznat ma
alebo Jane Birkin
chlapa nie. chlapa mám.
ale fakt len čisto hypoteticky
@diablo7 - to prve dievca ma strasne pekne oci ,konecne nejaka pekna baba co sa ti paci
a alexis sa mi odjakziva paci
no sak bodaj by nie,sak som pekna ne =D
no vsak si
mojho Mária mám stále, kedy ho chcem a mi to stačí!!!! prežívame nielen vášnive noci ale aj dni..............
filip
ale to bol este mlady
ale fakt cisto hypoteticky,kedze som zadana..cize pssst
myslis bloncku herecku? =D
Tipujem, že by som s ním súhlasil
problem je u mna, ze aj ked si predtsavim, ze som nezadany, to ma z mojho pohladu neopravnuje mat sex s kymkolvek, kto nie je moja manzelka a ak by som si mal predstavovat, ze niektora znama osobnost je moja manzelka...tak ok ale vieme dobre, ze u manzelky okrem vzhladu rozhoduju ine kvality, takze to je tiez taka predstava, do ktorej sa velmi nechcem pustat. ale ak by som mohol otazku preformulovat na to, ze by sa jednalo o znamu osobnost, s ktorou by som si na vnutornej rovine vynikajuco rozumel (az tak, ze by sme sa chceli zosobasit) a mal by som povedat, ze ktora znama osobnost sa mi paci tak, ze by som si prial, aby som tu dusevnu zhodu dosiahol prave s nou smiley: to je riadny bullshit teda , tak aj tak neviem lebo vela zien v šoubiznise je velmi krasnych, takze nemam aj tak jasnu favoritku
Ja by som tam len ten pojem manželka nezahrnul ...
Mne príde strašne divné, že by som mal chcieť stráviť vášnivú noc s niekým, koho vôbec nepoznám a komu by som možno dokonca ani slovo nerozumel, lebo hral/a v hentom filme, v hentakom klipe a ... "vyzeral/a tam tam seexiii, aaaa"
Ale keďže veľa ľudí to vníma inak, tak to vidím tak, že v horizonte 10 rokov bude najvýnosnejším podnikaním klonovanie Johnnyho Deppa
inak tento tyzden som sa naucil pinku lesnu po speve rozpoznat
hánky, ktorými spisoval svoje myšlienky. mňam.
Keď ja neviem, koľko mám rokov. Ale myslím si, že mám o šesť menej, ako dáma, ktorú chcem.
Z toho vyplýva, že tvoja poznámka je relevantná.
Len mi nepovedz, že by si s tou pinkou rád strávil vášnivú noc ...
Už ten supestar ošiaľ zašiel priďaleko, keď sa aj na tomto poli súdi podľa spevu
nie
rad by som s nou stravil nejaky ten cas, ale zrovna vasnivu noc nie
Napríklad taký Facundo Arana, Channing Tatum, Ashton Kutcher, Freddy Prince Jr., Chad M. Murray, Johny Depp, Ben McKenzie...ách veľa ich je
jednoznačne ON
tak rob vsetko pre opak
Vážne.
@grietusha to nie je ani taky problem
Jennifer Connelly a Selma Blair
a potom veľa tu menovaných... este bradley cooper
a a ešteeee...
BRANDON
a toto by mi spieval do konca života