ale veď si môžeš zorganizovať vlastný fest. pokiaľ si vieš prenajať aspoň dedinské futbalové ihrisko a získať si jeden pivovar seriózne nad tým uvažujem.
@thatzooey ono to nie je až taký problém samotná organizácia, ale ak ti to neklapne (a stačí že ti vyjde zlé počasie) tak sa môžeš celkom slušne zadĺžiť na pár rokov
hendrix, the doors, janis joplin, rhcp, nirvana, beatles, leonard cohen, joe cocker, sinead o connor, enya, enigma, 30STM, the veils, radiohead, aretha franklin, alice cooper, aeorsmith, adele, christina aguilera, barbra streisand, band of horses, the band perry, ingrid michaelson, A Fine Frenzy, agnes obel, evanescence, ben moody, billy talent, celtic woman, carlos santana, cyndi lauper, damian, bob, ziggy marley, the fugees, lauryn hill, django reinhardt, duffy, eliza doolittle, elton john, eva cassidy, eminem , gotthard, no doubt
a ešte moc veľa ďalších (hej, viem, že niektorí už nežijú)
prvý deň asi Placebo,Royksoop,Paramore,PPE, The Extasy of Saint Tereza,Robyn,Architects..... a druhý deň Khoiba,Bez ľadu a skladu,Adele,JohnFrusciante,Flyleaf ,Ellie Goulding,A Day To Remember,Close Your Eyes ..ale vlastne je toho mrte
a keď tu chcete všetci tak veľmi oživovať, tak isto by som nechala nejaký tvrdší death a hneď za ním ako zlatý kliniec programu Wolfiho Mozarta a basta!
(A Abba by bola hlavným lákadlom nasledujúceho dňa, spolu s Las Ketchup, ale tí by mali za predkapelu nejakú fajn doom pre zmenu
Proste s @kachie sme si o tom asi pol roka písali a všetko mali vymyslené, ešte keď sme neboli spolu
No a na začiatok nejaké domáce kapely.. dva stejdže.
Na hlavnom headliner Bez ladu a skladu, potom by som dali pred nich PPE... donútili by som Cliché nech sa zase dajú dokopy. Určite by tam boli The Uniques..
Neskôr samozrejme keď by sme boli mega, tak veci typu The Bloody Beetroots, Radiohead, Muse, Daft Punk a podobne...
Kings of Leon, Coldplay, 30 seconds to mars, Travis, Oasis, Blur, Snow Patrol ,.. a pomedzi to kadejake menej zname kapelky, daco zahranicne pripadne slovenske
5.deň a aj posledný: Lynyrd Skynyrd,Mötörhead, Skillet,Sepultura,AC/DC,Scorpions,Scar Symetry,Rammstein a posledná skupina s najlepším gitaristom Black Label Society (Zakk Wylde) ... a nechcem ani vedieť kolko by to stálo
už som si, minulý rok na konci augusta a bolo to najviac, akurát, že to bol prepadák jak sviňa tak ale poučila som sa a odvtedy som už fakt nadobro prestala robiť koncerty kamarátom ale jak sme sa dobre zabavili všetcia!
Najprv nejaký kvalitný hip-hopový DJ, ale nie zas až moc, to len tak na zohriatie
Potom (to je jedno, v akom poradí) Mad Skill, Nironic, Kontrafakt (nie Rytmus, ale CELÝ Kontrafakt), Rasco a DJ Wich. To by bola taká party, že by som odtiaľ v živote neodišla
na jednom by bol: Massive Attack, Shiva in Exile, Current Value, Engine Earz, Dub Fx (a prípadne Midnight Digital Orchestra slight_smile: to by bol taký elektronicko-drumnbassovo-dubstepový
a na druhom: hed(pe), Mindless Self-Indulgence, SOAD, Emilie Autumn, Lordi, Rasputina, Vermillion Lies... to by bol taký... neviem pomenovať
...hmm, keď nad tým tak rozmýšľam, tak ak by bol na dvoch stagoch tak by som sa musel roztrhať aby som si to všetko pozrel, takže... radšej na jednom, ale na dva dni . prvý deň to druhostagové obsadenie, druhý deň elektronika
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
48 komentov
No ja by som urcite robila nieco country-folkove, ale presnych interpretov Ti neudam .
a zo zivych radiohead, rhcp, blur, mando diao, kings of leon, basement jaxx, stevie wonder, yann tiersen... a kopec inych
prvý deň: Placebo, Franz Ferdinand, Čisté tvary, Lavagance, PPE, Slobodná Európa
druhý deň: Radiohead, Bjork, Billy Barman, Para, Dorota Nvotová, Bez ladu a skladu
a ešte moc veľa ďalších (hej, viem, že niektorí už nežijú)
@flagrantine ticho glo glo, to je môj line up
behemoth, ensiferum, a taak
(A Abba by bola hlavným lákadlom nasledujúceho dňa, spolu s Las Ketchup, ale tí by mali za predkapelu nejakú fajn doom pre zmenu
a celkovo by to muselo trvať aspoň týždeń
Proste s @kachie sme si o tom asi pol roka písali a všetko mali vymyslené, ešte keď sme neboli spolu
No a na začiatok nejaké domáce kapely.. dva stejdže.
Na hlavnom headliner Bez ladu a skladu, potom by som dali pred nich PPE... donútili by som Cliché nech sa zase dajú dokopy. Určite by tam boli The Uniques..
Neskôr samozrejme keď by sme boli mega, tak veci typu The Bloody Beetroots, Radiohead, Muse, Daft Punk a podobne...
1. deň: Metallica , Kabát,Kárpátia,HammerFall,Apocalyptica,Voivod
2.deň: Sabaton,Alestorm,Korpiklaani, Steelwing,Ozzy Osbourne
3. deň: Parkway Drive,Slayer,Mortemia,Ex Deo,Amorphis,Angra,Stormwarrior,Lordi
4. deň:Amon Amarth,Altaria,Axenstar,Avantasia,Eluveitie,Blind Guardian
5.deň a aj posledný: Lynyrd Skynyrd,Mötörhead, Skillet,Sepultura,AC/DC,Scorpions,Scar Symetry,Rammstein a posledná skupina s najlepším gitaristom Black Label Society (Zakk Wylde) ... a nechcem ani vedieť kolko by to stálo
...a som vybavený a ešte nejaký reggae stage
@transplantovana : jeeeeej, ja že len ja som používala - všetcia
Potom (to je jedno, v akom poradí) Mad Skill, Nironic, Kontrafakt (nie Rytmus, ale CELÝ Kontrafakt), Rasco a DJ Wich. To by bola taká party, že by som odtiaľ v živote neodišla
aj tak som napísal line-up ako na dubstepovu verziu LiR
aj som si myslela že dačo také
na jednom by bol: Massive Attack, Shiva in Exile, Current Value, Engine Earz, Dub Fx (a prípadne Midnight Digital Orchestra slight_smile: to by bol taký elektronicko-drumnbassovo-dubstepový
a na druhom: hed(pe), Mindless Self-Indulgence, SOAD, Emilie Autumn, Lordi, Rasputina, Vermillion Lies... to by bol taký... neviem pomenovať