To lietanie by som bral, ved nemusím lietať ako Iron Man, stačilo by aj len tak levitovať kúsok nad zemou a pomaly,ak by som mal túto schopnosť jediný na svete,tak by som mohol ludí presvedčiť,že som nejaký mesiáš alebo niečo také a zmeniť celý svet
@riddler@melancholik tam nie je dokoncena cela ta moznost Je to za podmienky, ze by si lietal rovnako rychlo ako chodis/bezis a tiez by ta to stalo rovnake mnozstvo energie ako chodza/beh.
@plavam_zivotom ani tuto moznost nezobrazuje celu. Upratala by si akukolvek velku miestnost, ale 70% veci, ktore by si upratala, by zmenili farbu.
levitovanie vo fixnej výške je to isté ako kráčanie v tej výške a to je to isté ako kráčanie, čiže... ma prekvapuje že toľko ľudí hlasovalo za to, veď pointou túžby lietať je túžba po 3d slobode pohybu a schopnosti nadhľadu nad vecami, a výhľadu, a toto nič z toho nespĺňa.
ale hneď za tým vedie jediná naozaj užitočná schopnosť, takže nie je to s osadenstvom B ešte až také zlé
5) avsak vzdy by v nom bol šušeň
7) ked si 4 dni nebol/a na velkej potrebe.
8) (nech by bola v akomkolvek stave), ale 70% upratanych veci by zmenilo farbu
9) bez zdravotnych tazkosti, naopak, s primeranym zdravotnym benefitom, az na zvysenu plynatost nasledujuci den.
10) a rovnakou rýchlosťou, akou vieš chodiť/behať, pričom by ťa to vyčerpávalo rovnako ako chôdza/beh.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
@plavam_zivotom ani tuto moznost nezobrazuje celu. Upratala by si akukolvek velku miestnost, ale 70% veci, ktore by si upratala, by zmenili farbu.
ale hneď za tým vedie jediná naozaj užitočná schopnosť, takže nie je to s osadenstvom B ešte až také zlé
7) ked si 4 dni nebol/a na velkej potrebe.
8) (nech by bola v akomkolvek stave), ale 70% upratanych veci by zmenilo farbu
9) bez zdravotnych tazkosti, naopak, s primeranym zdravotnym benefitom, az na zvysenu plynatost nasledujuci den.
10) a rovnakou rýchlosťou, akou vieš chodiť/behať, pričom by ťa to vyčerpávalo rovnako ako chôdza/beh.
@sianagirl245 @darkestangel