@fxx možno šťasný nezahrňa všetko.vieš možeš byť šťastný a napríklad nemať peniaze.môžeš ľubiť,ale láska nemusí byť opätovaná...aj ja som si dlho myslela,že šťastný znamená mať všetko,ale keď sa nad tým zamyslíš nemusí to tak byť.
byt straaaaaaaaasne bohata ale popritom aj zdarava a stastna...ja nwm nemozeme mat vsetko a je najhorsie ze ked mas jedno nemas druhe ...zivot je svina
ja by som chcel aby sa mi splnilo len toto : Chcem stretnúť a zoznámiť s nejakou veľmi peknou sexi čiernovláskou a neskôr s ňou chodiť, jedine po tomto túžim najviac ...no čo už nemôžem za to že ma tak priťahujú čiernovlásky a tmavovlásky ...hehh D ale to sa asi nestane pretože život je pes a iba na tom záááležííí. Život je raz... ...takže tak ale nádej umiera posledná aj keď šanca že sa mi to splní je 1 : 1000
mozno toto co napisem nepochopite a pomyslite si o mne ktovieco ,ale je mi to jedno,nikdy v zivote by som si nepriala byt uplen stastna,byt najstastnejsi clovek,preotze nenavidim uplne statnych ludi? pytate sa preco? pretoze su tak stastni,a zabudaju ake je byt nestasni,zabudaju ake je to ked ich nieco trapi a ked niekto pride za nimi s ich problemom nidky mu nepomozu lebo uz enveia ake to je a povedia mu nejaku hlkupu optimisticku radu,ktora mu nepomoze a nezaoberaju sa tym vobec a nechapu ako moze byt niekto stale taky pesimisticky otraveny nestatny,pretoze on am uz vsetko ,,uz mu nic nechyba nema sa preoc trapit,ma vsetko a ostatni ho nwezaujimaju ,stane sa z neho sebec,mozno pomaha druhym,mozno prispieva na charitu pomaha detom s afriky,ale zabudol ake je to byt nestastny a nevie pochopit vas problme preotze nevie ake to je a mozno to nikdy nevedel,to mate ako zo psychplogmi,nepomozu vam pokial nepoznaju vas problem,pokial to na vlastenj kozi nepocitili ,to ze by som si nepriala nikdy byt uplne stastna neznamena ze sa rada trapim,aleb ze necem byt obcas stastna ale nechcem byt taka ako "ti stastni ludia"
hmm je to tazke ..pretoze ja chcem vela veci ,nielen tol zdravie ....ako myslim ,ze zdravie je zaklad vsetkeho ,vobec ludskeho bytia ,,ale stale bude nieco chybat laska ,stastia a tak ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
alebo úplná kontrola nad svojím telom, vôľou ovládať srdcovú činnosť, rast vlasov, metabolizmus, nepotrebovať spánok atď.