No v prvom rade by som sa ju snažil vychovať tak,aby ju to neťahalo týmto smerom,aby mala povahu a mentalitu nastavenú na iné spôsoby zarábania. Ak má finančné problémy,tak nech si vie poradiť aj inak než takto,snažil by som sa jej už odmalička vštepovať iné hodnoty. No každopádne,na člena rodiny,ktorý robí takéto niečo by som nebol hrdý,určite by som sa tým nechválil a náš vzťah by to nejako negatívne ovplyvnilo.
moja možnosť je že moja dcéra by nikdy nepracovala ako prostitútka .. a ak by vo vesmíre vznikla niekde takáto možnosť (čo by nevznikla) snažil by som sa jej pomôcť samozrejme aby s tým prestala .. ale nič také by sa nestalo, svoju dcéru by som si vychoval dobre za každých okolností
aj Mária Magdalena "obsluhovala" mužov a našla cestu k Bohu, oľutovala svoje konanie a Boh jej odpustil....
a kto z nás je bez viny, všetci by sme sa mali zamyslieť nad svojim životom....
Ja cakam kym veda pokroci do takeho stadia ze budem moct s urcitostou porodit chlapca, nie dievca. Nechcem dceru, nijak nikdy vobec. Ja sama lutujem ze som sa narodila ako zena.
snažila by som sa zistiť, čo je vo veci. keby som mala deti, tak by som dbala na ich vzdelanie a finančné zázemie. snažila by som sa ich vychovávať a zabezpečiť tak, aby mali čo najviac možností. ženy sa dajú na dráhu prostitútok zvyčajne preto, lebo nemajú peniaze. z toho vyplýva mnoho ďalších otázok.. prečo nemá moja dcéra peniaze a na čo ich potrebuje? prečo nemá normálnu prácu? kde sa stala chyba? podľa mňa je daná problematika omnoho zložitejšia. keď má človek deti tak sleduje ich kroky a vidí, akým smerom sa uberajú. vidí, aké sú to povahy, sleduje ich štúdijné výsledky a kým nie sú plnoleté môže do toho zasahovať. poznám pár dievčat ktoré sa takto živia a všetky majú spoločné to, že nemajú vzdelanie ani žiadne zručnosti. myslím si, že je povinnosťou každého rodiča zabezpečiť, aby jeho dieťa získalo maturitu, minimálne aspoň výučný list. dospelé dieťa s max. ukončeným základným vzdelaním je zlyhaním rodičov. to neveští nič dobré. práve vzdelaním, by som sa snažila znížiť riziko úpadku svojej dcéry. zároveň by som jej poskytla primerané finančné zázemie do doby, kým by sa neosamostatnila. ak by som teda predsa len zistila, že robí prostitútku, bolo by za tým niečo patologické, napr. drogy, automaty alebo iné závislosti. najskôr by som sa teda snažila vyriešiť príčinu toho, prečo si takto musí privyrábať. keby sa tento problém vyriešil, tak by sa vyriešil aj problém prostitúcie.
Sak vidim, za to som ani nemohla zahlasovat inak, myslim ze robit v bordeli normalne rozhodne nie je, ja som bola tak vychovana, ze clovek by mal robit nieco prospesne, pre spolocnost, pre druhych, pre seba, ale ok.. ty mas vlastne kolko rokov ak sa smiem spytat? Nemusis hovorit presne, tak od 25- 30?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
Ak by mi prejebalo, poradila by som lokality kde sa zaraba najlepsie a to nech slape za seba a nie pod bordelom
a kto z nás je bez viny, všetci by sme sa mali zamyslieť nad svojim životom....
neviem.. prose ja si to neviem predstaviť, najprv by som jej asi dohovorila ale fakt neviem..
Jedina normalna odpoved @16
k prostitúcii sa ženy (téda väčšina) venuje v momente keď nemá peniaze... tá menšina sú tie ktoré si myslia, že keď ich po.ebú budú štastnejšie